Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Anglijos legendos sugrįžimui į „Liverpool“ kelią užkirto dabartinis „Žalgirio“ puolėjas

„Liverpool“ legenda Michaelas Owenas kadaise rimtai svarstė sugrįžti į Mersisaidą, tačiau tam kelią pastojo dabartinis Vilniaus „Žalgirio“ puolėjas Davidas N'Gogas.
Davidas Beckhamas ir Michaelas Owenas
Davidas Beckhamas ir Michaelas Owenas / „Scanpix“ nuotr.

Puolėjas buvo netoli sugrįžimo į savo gimtąją komandą 2005-aisiais, kai sugrįžo į Angliją bei praėjus ketveriems metams, kai užbaigė savo karjeros etapą „Newcastle United“ ekipoje.

Visgi tuo metus komandą treniravęs Rafa Benitezas nusprendė pasielgti kitaip. Tuo metu „Liverpool“ atakos smaigalyje turėjo Fernando Torresą.

Tuomet M.Owenui neliko pasirinkimo ir jis persikėlė į „Manchester United“, taip Liverulyje sukeldamas didžiulį nepasitenkinimą.

„Liverpulis 2005-aisiais ant stalo padėjo 8 mln. svarų, bet tada atėjo „Newcastle United“ ir pasiūlė 16 mln. Madrido „Real“ prezidentas paklausė manęs, ar noriu sugrįžti į „Premier“ lygą, tačiau pasakė, kad į Liverpulį galėsiu keliauti tik tokiu atveju, jeigu jie sulygins Niukaslo pasiūlymą“, – pasakojo M.Owenas.

Elvio Žaldario/fkzalgiris.lt nuotr./Davidas Ngogas
Elvio Žaldario/fkzalgiris.lt nuotr./Davidas Ngogas

Taigi M.Owenas pasirašė sutartį su „šarkomis“, tačiau kontrakte buvo įtraukta sąlyga, kad už tam tikrą mokestį kiekvieną vasarą futbolininkas gali persikelti į „Liverpool“.

„Kai baigėsi etapas Niukasle, pirmiausia paskambinau Jammie Carragheriui ir paprašiau, kad jis pakalbėtų su treneriu. Jis perskambino ir pasakė, kad klubas tuo metu jau ruošiasi pasirašyti sutartį su kažkuo kitu. Vėliau sužinojau, kad tai buvo Davidas N'Gogas“, – kalbėjo M.Owenas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai