Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antrajame FA taurės pusfinalyje – 58 min. kėlinys, vartininko klaidos ir „mėlynųjų“ pergalė

Rugpjūčio pirmąją įvyksiantis FA taurės finalas priklausys tik Londonui. Šiame mieste įsikūrusiame „Wembley“ stadione susigrums „Arsenal“ ir „Chelsea“ – būtent „mėlynieji“ sekmadienio vakarą rezultatu 3:1 nepaliko vilčių „Manchester United“ ekipai ir tapo antrąja finalo dalyve.

Pirmasis rungtynių kėlinys dėl įvairiausių stabdymų užtruko beveik valandą – 58 gryno žaidimo minutes.

Nuo pat susitikimo pradžios varžovų nuolatos „tarkuojamas“ buvo Bruno Fernandesas, tačiau kur kas skaudžiau „raudoniesiems velniams“ atsiliepė dviejų gynėjų – Harry Maguire'o ir Erico Bailly – susidūrimas galvomis 43 min.

E.Bailly dar visai neseniai sugrįžo po galvos traumos ir nors norėjo tęsti susitikimą, netrukus buvo pakeistas Anthony Martialiu. Po susidūrimo Dramblio Kaulo Kranto futbolininkui iš galvos pasruvo kraujas.

H.Maguire'o galva buvo subintuota, tačiau pastarasis galėjo toliau žaisti.

Ilgai užsitęsęs kėlinys galiausiai baigėsi dar vienu niuksu Mančesterio ekipai – 11-ąją pridėtą pirmojo kėlinio minutę įvartį pelnė Olivier Giroud. Visgi iš artimojo nuotolio prancūzo smūgiuotas kamuolys tikrai buvo pasiekiamas vartininkui Davidui De Gea, tačiau pastarasis jau netrukus turėjo traukti kamuolį iš savo vartų tinklo.

Antrojo kėlinio pradžioje (46 min.) vartų sargas iš Ispanijos ir vėl atsidūrė dėmesio centre, tačiau ir vėl ne iš gerosios pusės. Masono Mounto smūgiuotas kamuolys pažeme skriejo visai šalia vartininko, tačiau ir vėl prasprūdo pro pirštines.

„Aristokratų“ pergalė tapo nenuginčijama 74 min., kuomet antrasis rungtynių nelaimėlis H.Maguire'as įsimušė į savo vartus.

Paguodos įvartį „Man Utd“ nuo 11 metrų žymės smeigė Bruno Fernandesas (85 min.).

„Chelsea“ į FA taurės finalą prasmuko 14-ąjį kartą istorijoje. Aštuonis sykius jiems pavyko laimėti, o paskutinį kartą „mėlynieji“ tai padarė 2017-2018 metų sezone.

Jų varžovais rugpjūčio 1-ąją bus Londono „Arsenal“, vakar 2:0 pamokęs „Manchester City“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito