Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antrasis „Trakų“ naujokas – Klaudijus Upstas

Praėjusį sezoną Kauno „Stumbre“ pradėjęs, tačiau antroje sezono dalyje iš jo paleistas krašto saugas Klaudijus Upstas 2017-uosius pasitiks būdamas „Trakų“ ekipos nariu.
Klaudijus Upstas
Klaudijus Upstas / fkt.lt nuotr.

K.Upstas „Trakų“ dėmesį patraukė iškart po atsisveikinimo su Kauno ekipa, todėl dar nesibaigus 2016 metų sezonui, prisijungė prie riterių treniruočių proceso. Galiausiai, jam pavyko susitarti dėl sutarties.

„Klaudijus yra greitas, stiprus, didelį potencialą turintis futbolininkas. Matome, kad jo galimybės neribotos, todėl tikimės, kad „Trakuose“ jis pereis į kitą lygį. Viskas priklausys nuo jo norų“, – apie naujoką kalbėjo klubo sporto direktorius Virmantas Lemežis, pridūręs, kad susitarta yra ir su daugiau žaidėjų, kurių sutartys buvo pasibaigusios.

Buvęs Lietuvos jaunimo rinktinės saugas tapo antruoju „Trakų“ naujoku po Valdemaro Borovskio, apie kurio prisijungimą prie komandos klubas pranešė vakar.

Iki naujojo sezono pasiruošimo pradžios liko 13 dienų. Priminsime, kad tradiciškai pirmoji treniruotė bus surengta sostinės Vingio parke.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito