Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ar pastebėjote? Rungtynės sustabdytos dėl auksinių grandinėlių

Julesas Kounde sulaukė kritikos strėlių dėl savo neapdairumo per pasaulio čempionato aštuntfinalio rungtynes tarp Prancūzijos ir Lenkijos rinktinių.

Aštuntfinalio mačas tarp prancūzų ir lenkų buvo sustabdytas sekmadienį pasaulio čempionate dėl pastaruoju metu retai pasitaikančios priežasties.

Teisėjas sušvilpė 40 minutę, kai pastebėjo, kad Prancūzijos rinktinės gynėjas Julesas Kounde žaidžia su papuošalais ant kaklo. Futbolininkas buvo užsikabinęs net dvi aukso grandinėles.

Kaip žinia, papuošalai yra draudžiami per futbolo rungtynes, siekiant, kad žaidėjai nesusižeistų. Įprastai teisėjai patikrina futbolininkus prieš rungtynes, bet šįkart prancūzas prasprūdo pro jų akis.

„Visiškai užsimiršau. Tai nepasikartos dar kartą“, – sakė J.Kounde, kuriam nusiimti papuošalus padėjo Prancūzijos rinktinės atstovas.

„Scanpix“ nuotr./Julesas Kounde žaidė su aukso grandinėlėmis ant kaklo. Jis buvo priverstas jas nusiimti pirmojo kėlinio pabaigoje.
„Scanpix“ nuotr./Julesas Kounde žaidė su aukso grandinėlėmis ant kaklo. Jis buvo priverstas jas nusiimti pirmojo kėlinio pabaigoje.

Prancūzijos rinktinės treneris Didier Deschamps'as nebuvo patenkintas.

„Jis neturi teisės taip daryti. Žinau, kad Julesas yra kiek prietaringas. Jis dėvi savo grandines per treniruotes. Pasakiau jam: „Gerai, kad manęs nebuvo šalia, nes kitaip...“, – kalbėjo D.Deschamps'as. – Žaidėjai negali nešioti papuošalų. Jiems neleidžiama užsidėti ir laikrodžių ar saulės akinių. Jis neturėtų nešioti tokių dalykų.“

Anot goal.com, J.Kounde gali būti nubaustas geltona kortele, jei vėl pasirodys su papuošalais kitose rungtynėse.

Šis nedidelis nesklandumas nesutrukdė Prancūzijos rinktinei dominuoti rungtynėse sekmadienį. Kylianas Mbappe pelnė du įvarčius 3:1 prieš Lenkiją laimėtame mače.

Ketvirtfinalyje Prancūzija žais su Anglija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas