Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Arabų turtai: žurnalistas futbolo žvaigždei dovanojo prabangų laikrodį, šis... iškrito

Kosminėmis algomis ryškiausias futbolo žvaigždes viliojanti Saudo Arabija ir toliau stebina savo turtais.
Fabinho
Fabinho / „Al-Ittihad“ klubo nuotr.
Temos: 1 Saudo Arabija

Socialiniuose tinkluose žaibiškai plinta vaizdo įrašas, kuriame vietinis žurnalistas Ibrahimas Al-Faryanas iš kišenės išsitraukia ir padovanoja prabangų „Rolex“ laikrodį Džidos „Al-Ittihad“ ekipos naujokui Fabinho.

Pasak pranešimų, minėtas žurnalistas taip tiesiog atsidėkojo brazilui už gerą jo žaidimą pirmosiose rungtynėse su „Al-Ittihad“ apranga.

„Nejaugi? Tikrai?“ – akivaizdžiai nustebintas tokios dovanos buvo ir pats Fabinho, kuris praėjusiame sezone dar žaidė „Liverpool“ klube Anglijos „Premier“ lygoje, o į Saudo Arabiją persikėlė sulaukęs įspūdingo pasiūlymo – daugiau nei 42 mln. eurų per sezoną algos.

„Ačiū, labai ačiū“, – plačiai šypsodamasis ranką žurnalistui spaudė 29-erių brazilas ir jau ruošėsi keliauti, kai prabangus laikrodis, turbūt netinkamai užsegtas, staiga nukrito ant žemės.

„Oi“, – pasigirdo šūksnis. Futbolininkas žaibiškai pasilenkė, pakėlė dovaną nuo žemės, nuvalė, apžiūrėjo ir rankos nykščiu bei plačia šypsena signalizavo, kad nieko blogo nenutiko.

Saudo Arabijos lygoje debiutavęs Fabinho išvykoje 3:0 padėjo sutriuškinti Buraidos „Al Raed“ klubą.

Du įvarčius nugalėtojams mušė brazilas Igoris Coronado (73 ir 78 min.), vieną pridėjo marokietis Abderrazakas Hamdallahas (58 min.).

Šalies čempiono titulą ginančio „Al-Ittihad“ klubo gretose žaidė ir tokios žvaigždės kaip Karimas Benzema, N‘Golo Kante, Jota.

Įdomu, kad minėtas žurnalistas I.Al-Faryanas dėmesio centre buvo atsidūręs ir anksčiau, kai traukė per dantį pirmuose savo mačuose Saudo Arabijoje nežibėjusį ir iš taurės turnyro iškritusį Cristiano Ronaldo.

Standings provided by Sofascore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas