Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Argentinoje žmonės išėjo į gatves – prašo L.Messi likti rinktinėje

Argentina kraustosi iš proto dėl geriausio planetos futbolininko Lionelio Messi sprendimo baigti karjerą nacionalinėje šalies rinktinėje. Pliaupiant lietui šimtai žmonių Buenos Airių centrinėje aikštėje reikalavo L.Messi persigalvoti.
Sirgaliai reikalauja Lionelio Messi likti
Sirgaliai reikalauja Lionelio Messi likti / „Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr.

Penkis kartus geriausiam planetos futbolininkui nusibodo pralaimėjimai finaluose ir ant jo pečių sukraunama kritika už komandos rezultatus. Po nesėkmių 2014-ųjų pasaulio čempionato finale bei 2015 ir 2016 metų „Copa America“ finaluose puolėjas nusprendė nebežaisti rinktinėje.

Dar tik 29-erių futbolininko sprendimas sukėlė audrą futbolo pasaulyje, o Argentinoje L.Messi persigalvoti jau prašė ir Diego Maradona, ir šalies prezidentas Mauricio Macri.

Centrinėje Buenos Airių aikštėje, šalia obelisko, kur futbolo aistruoliai paprastai švenčia rinktinės pergales, šimtai sirgalių su plakatais protestavo prieš L.Messi sprendimą.

„Sakoma, kad toks kaip L.Messi gimsta kartą per 500 milijonų metų. Mes esame patenkinti, kad galime matyti jį žaidžiantį“, – komplimentus žvaigždei žarstė sirgalius Santiago Bordero.

Po neseniai pralaimėto „Copa America“ finalo Čilei ir sprendimo trauktis iš rinktinės L.Messi daugiau viešai nekalbėjo. Šiuo metu jis atostogauja Bahamose.

Argentinos rinktinė artimiausias rungtynes žais rugsėjį, kai atrankoje į 2018 metų pasaulio čempionatą susitiks su Urugvajumi. Savo atrankos zonoje argentiniečiai yra treti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai