Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Arsenal“ organizacija susižavėjęs G.Jesusas neabejoja – trofėjų bus

Gabrielis Jesusas patenkintas savo naujaisiais namais. Londono „Arsenal“ organizacijoje futbolininkas, sako, radęs tai, ko ir ieškojo – tikrą futbolo šeimą.
Gabrielis Jesusas
Gabrielis Jesusas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

25-erių G.Jesusas į „Arsenal“ iš „Manchester City“ persikėlė už 54 mln. eurų išpirką. Duodamas interviu Goal.com futbolininkas sakė, kad nuo pirmų pokalbių su „Arsenal“ suprato, kad jiems pakeliui:

„Patinka tai, kokiu keliu jie nori eiti, kokiu būdu viską daryti. Iškart supratau, kad greičiausiai persikelsiu į „Arsenal“, bet kai pasikalbėjau su Mikeliu [Arteta] tapau tikras 100 procentų. Nes pasitikiu juo. Nes pasitikiu šiuo klubu. Kaip ir pasitikiu savimi bei žaidėjais“.

„Čia labai daug talento. Labai gerų žaidėjų. Jaunų žaidėjų. Aš pats toks – manau, vis dar esu jaunas žaidėjas. Todėl visi čia labai vieningi, tikra šeima. Ir tai yra tai, ko aš noriu“, – kalbėjo G.Jesusas.

Jam prireikė vos 90 sekundžių, kad pelnytų savo pirmjąjį įvartį „Arsenal“ komandai. Draugiškame mače su „FC Nuremberg“ po keitimo pasirodęs brazilas pasižymėjo vos prasidėjus antrajam kėliniui.

„Esu jau dirbęs su Mikeliu, todėl šiek tiek žinau jo idėjas. Žinau, kaip jis nori žaisti. Manau, yra labai daug panašumų su Pepo Guardiolos futbolu, ir man tai tinka“.

G.Jesusas neabejoja, kad „Arsenal“ laimės trofėjus:

„Daug dirbsime, gerai žaisime ir sezono pabaigoje, esu tikras, kažką laimėsime. Noriu laimėti trofėjus, kaip ir visi „Arsenal“ klube. Tai vienintelis būdas įrašyti savo vardą šio didelio klubo istorijoje. Noriu laimėti viską“.

„Visiems „Arsenal“ asocijuojasi su Thiery Henry. Jis unikalus, vienas geriausių visų laikų futbolininkų. Bet aš nenoriu būti vadinamas naujuoju Henry. Noriu palikti savo pėdsaką klubo istorijoje“, – pridūrė „Arsenal“ naujokas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas