Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Atletico“ laimėjo baudinių dramą, „Borussia“ susitvarkė su olandais

Trečiadienio vakarą UEFA Čempionų lygoje baigėsi aštuntfinalio etapas. Paskutinius du bilietus į ketvirtfinalį nugvelbė Madrido „Atletico“ ir Dortmundo „Borussia“ ekipos.
Madrido „Atletico“
Madrido „Atletico“ / „Scanpix“ nuotr.

Milano „Inter“ ir Madrido „Atletico“ akistata Ispanijos sostinėje baigėsi baudinių serija ir šeimininkų triumfu. Pirmajame mače „Inter“ buvo šventusi pergalę 1:0, bet ispanai sugebėjo atsirevanšuoti 2:1 ir galiausiai laimėjo baudinių loteriją.

33-ąją minutę žaibiška „Inter“ ataka baigėsi labai gražiu Federico Dimarco įvarčiu, bet italų džiaugsmas truko vos pora minučių, nes Antoine'as Griezmannas pasinaudojo varžovų gynybos klaida ir rezultatą išlygino.

Išsigelbėti Diego Simeone vyrams pavyko 87-ąją minutę, kai po Koke perdavimo įmušė Memphis Depay.

„Atletico“ galėjo triumfuoti ir per pagrindinį laiką, bet pačioje pabaigoje puikią progą turėjęs Rodrigo Riquelme šovė virš vartų.

Viskas nusikėlė į baudinių seriją, o joje pirmasis suklydo „Inter“ čilietis Alexis Sanchezas - jo smūgį atrėmė Janas Oblakas. Visgi suklydo ir po to mušęs Saulis, tad viskas prasidėjo iš naujo.

Tačiau tuomet Milano ekipos atstovas Davy Klaassenas vėl smūgiavo į vartininką, o paskutinis mušęs jo komandos draugas Lautaro Martinezas šovė virš vartų. Tuo tarpu visi likusieji „Atletico“ smūgiai buvo tikslūs ir D.Simeone komanda iškovojo bilietą į ketvirtfinalį.

Kitame trečiadienio mače Dortmundo „Borussia“ įrodė savo pranašumą prieš šiemet puikiai rungtyniaujančius „PSV Eindhoven“ futbolininkus. Pirmasis mačas Nyderlanduose buvo pasibaigęs 1:1, o sugrįžę į savo aikštę vokiečiai šventė pergalę 2:0.

3-ąją minutę Jadonas Sancho išvedė vokiečius į priekį.

77-ąją minutę Niclas Fullkrugas dar kartą pasiuntė kamuolį į vartus, bet įvartis buvo atšauktas po VAR peržiūros.

Galiausiai tašką rungtynėse jau per pridėtą laiką padėjo Marco Reusas.

Anksčiau vietas ketvirtfinalyje iškovojo Miuncheno „Bayern“, Madrido „Real“, „Paris Saint Germain“, „Manchester City“, Londono „Arsenal“ ir „Barcelona“.

Ketvirtfinalio burtai bus traukiami penktadienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas