Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Atletico“ sirgaliai prabilo garsiai: jie nenori komandoje matyti C.Ronaldo

Madrido „Atletico“ sirgalių grupė viešai pareikalavo klubo valdžios atsisakyti planų pasikviesti Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Atletico“ žiniasklaidoje buvo minima kaip viena iš komandų, kuri norėtų savo gretose matyti Portugalijos futbolo superžvaigždę, nors klubo prezidentas Enrique Cerezo šią sąjungą vadino „praktiškai neįmanoma“.

37-rių C.Ronaldo santykiai su „Atletico“ yra įtepti. Futbolininkas net devynis sezonus praleido didžiausių priešų Madrido „Real“ sudėtyje, pelnė keletą kertinių įvarčių į „Atletico“ vartus.

„Net jei tai tik gandai be pagrindo, mes norime išreikšti visišką priešiškumą jo prisijungimui“, – Madrido klubo sirgalių sąjunga rašė pranešime.

C.Ronaldo, pasak „Atletico“ gerbėjų, neatitinka klubo vizijos ir simbolizuoja kitas vertybes. Taip pat sirgaliai tikino, jog tokio naujoko nepalaikytų net jei jis garantuotų klubui titulą.

Portugalas kalbasi su dabartiniu savo klubu „Manchester United“, jam buvo leista dėl asmeninių priežasčių į pasiruošimo stovyklą atvykti vėliau.

ESPN šaltiniai skelbia, kad C.Ronaldo su savo agentu įteikė Mančesterio klubui prašymą ieškoti naujo klubo – futbolininkas nori kitą sezoną žaisti Čempionų lygoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas