Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atodūsis Katalonijoje: Lionelis Messi nepasinaudojo svarbia sutarties sąlyga

Lionelis Messi dar bent metus gins „Barcelona“ klubo garbę. ESPN pranešė, jog argentinietis nepasinaudojo jo sutartyje numatyta sąlyga, dėl ko Katalonijoje jis turėtų likti dar bent metus.
Lionelis Messi
Lionelis Messi / „Scanpix“ nuotr.

Pranešama, kad dabartinį kontraktą su katalonais 2017-aisiais pasirašęs L.Messi galėjo palikti „Barca“ šią vasarą, jei tik apie savo sprendimą klubo vadovams būtų pranešęs iki birželio 1-osios.

Kelios komandos, tarp jų ir „Manchester United“, atidžiai sekė šešiskart geriausio pasaulio futbolininko situaciją ir buvo pasiruošusios jam siūlyti didžiulius pinigus, kai šių metų pradžioje L.Messi įsivėlė į žodžių mūšį su „Barca“ sporto direktoriumi Ericu Abidaliu, o prasidėjus koronaviruso pandemijai puolėjas nusistebėjo dėl „klubo spaudimo susimažinti atlyginimus 70 proc., kai tą norėjo daryti ir patys žaidėjai“.

Visgi argentinietis kitiems klubams šanso pasileisti į jo medžioklę nedavė ir nusprendė likti „Barcelona“ klube, kuriame žaidžia visą savo karjerą ir ne sykį yra sakęs, kad ten ir norėtų baigti karjerą.

Tiesa, L.Messi buvo užsiminęs ir apie gimtojo Rosarijo miesto ilgesį, tad gali būti, jog po karjeros etapo Barselonoje argentinietis grįš ir į gimtinę bei sužais už vaikystėje palaikytą „Newell's Old Boys“ klubą, kurio jaunimo sistemoje augo būdamas vaikas.

Pagrindinės „Barca“ komandos aprangą puolėjas vilki dar nuo 2004 m. ir per šį laiką pelnė jau 627 įvarčius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai