Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Auksinis virpstas? Dramatiškai nykštukus įveikęs „Atletico“ atsiplėšė nuo konkurentų

Madrido „Atletico“ klubas vos neprisižaidė, bet pagavo fortūnos šypsnį ir laimėjęs rungtynes atsiplėšė nuo artimiausių konkurentų Ispanijos „La Liga“ pirmenybėse.
Marcosas Llorente (viduryje)
Marcosas Llorente (viduryje) / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Diego Simeone auklėtiniai svečiuose minimaliu skirtumu 1:0 įveikė vieną silpniausių turnyro komandų „Elche“.

„Atletus“ į priekį dar 16-ąją minutę galėjo išvesti Luisas Suarezas, bet jo tikslus smūgis į tinklą buvo atšauktas po VAR peržiūros įžvelgus nežymią nuošalę perdavimą atlikusiam Marcosui Llorentei.

Vis tik jau po septynių minučių M.Llorente savo klaidelę ištaisė ir padedamas rikošeto nuo varžovo pelnė įvartį, išvesdamas savo komandą į priekį.

Beveik visas rungtynes pirmavusi vieno įvarčio skirtumu, Madrido komanda vos neprisižaidė mačo pabaigoje, kai 90-ąją minutę buvo paskirtas baudinys į jos vartus už akivaizdų to paties M.Llorente žaidimą ranka baudos aikštelėje.

„Atletų“ laimei, pergalę ir tris taškus jiems išsaugojo virpstas – į vartų konstrukciją mušdamas baudinį pataikė „Elche“ futbolininkas Fidelis.

76 taškus per 34 mačus surinkęs „Atletico“ pirmauja čempionate ir 5 taškais lenkia artimiausius persekiotojus Madrido „Real“ ir „Barcelona“, kurie yra žaidę vieneriomis rungtynėmis mažiau. Į titulą dar pretenduoja ir „Sevilla“, per 33 susitikimus surinkusi 70 taškų.

Tik trečią sezoną per pastaruosius 32 metus „La Liga“ pirmenybėse žaidžianti „Elche“ yra 18-ta ir rizikuoja vėl iškristi į antrąjį šalies futbolo divizioną.

https://www.15min.lt/24sek/naujiena/lkl/dzukus-sutramdziusi-juventus-neatsisako-pretenziju-i-treciaja-vieta-1128-1496152?utm_source=Facebook&utm_medium=post&utm_campaign=15min_Gegužė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas