Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Autsaiderių mūšį „Džiugui“ pralaimėjusi „Jonava“ iš dugno nebepakils

„Optibet A lygoje“ labai svarbią pergalę į savo sąskaitą įsirašė laipteliu aukščiau siekiantis pakilti Telšių „Džiugas“.
„Džiugo“ futbolininkai
„Džiugo“ futbolininkai / fkzalgiris.lt nuotr.

Joao Prateso treniruojama komanda 31-ojo turo mače išvykoje 1:0 nugalėjo „Jonavos“ futbolininkus.

Rungtynes kiek aktyviau pradėjo šeimininkai, kurių gretose išsiskyrė aktyviai rungtyniavęs Vadymas Maščenka – sykį puolėjo iš Ukrainos galva smūgiuotas kamuolys skriejo visiškai greta virpsto.

„Džiugas“ vis dažniau pradėjo lankytis jonaviečių aikštės pusėje ir 21-ąją minutę išsiveržė į priekį. Maksymas Pyrogovas atliko perdavimą Oleksijui Zbunui, šis baudos aikštelėje suklaidino varžovą bei nepriekaištingai smūgiavo į tolimąjį vartų kampą.

Tiesa, „Jonavos“ futbolininkai nosių nenuleido ir siekė atstatyti pusiausvyrą. Jegoras Glušačius atliko tris tolimus smūgius, iš kurių vienas sudrebino virpstą, be to, puikaus šanso neišnaudojo Juanas Jorrinas – jam nepavyko perkelti kamuolio per vartininką.

Antrojo kėlinio pradžioje vos netyčia kamuolio į savo vartus nenukreipė Artūras Rocys, kitoje aikštės pusėje – po keitimo pasirodžiusio Lucaso Martorellio smūgį galva atrėmė Vincentas Šarkauskas.

„Džiugui“ su 22 taškais priartėjo iki trijų taškų prie Gargždų „Bangos“, o 3 taškus turinti „Jonava“ sužinojo, kad čempionatą baigs 10-oje vietoje.

Standings provided by SofaScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas