Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Autsaiderius mušęs C.Ronaldo ir „Manchester United“ kyla į 6 vietą

Beveik tris savaites vidury sezono nežaidęs ir ritmą praradęs „Burnley“ klubas nepasipriešino „Manchester United“ klubui. Į pergalių kelią sugrįžę „raudonieji velniai“ namie šventė pergalę 3:1 (3:1).
Cristiano Ronaldo muša įvartį.
Cristiano Ronaldo muša įvartį. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Šeimininkus į priekį išvedė Scottas McTominay‘us. Smūgiuoti ruošėsi C.Ronaldo, bet portugalas per toli pasispyrė kamuolį, šis atriedėjo tiesiai po dešine S.McTominay‘aus koja ir škotas šovė tiksliai (8 min.).

Įpusėjus pirmajam kėliniui nelaimė ištiko „Burnley“ gynėją Beną Mee. „United“ saugas Jadonas Sancho pavojingai įsiveržė į baudos aikštelę, bandė atlikti perdavimą, o B.Mee nesėkmingai kyštelėjo koją (27 min.) ir šeimininkai pirmavo jau 2:0.

Netrukus savo įvartį pridėjo C.Ronaldo (35 min.). S.McTominay‘us vėl smūgiavo iš už baudos aikštelės, „Burnley“ vartininkas lietė kamuolį, šis nuo virsto atšoko į aikštę ir „United“ lyderiui liko tik nukreipti sviedinį į tuščius vartus – 3:0.

Tiesa, išlaikyti „sausų“ vartų „raudoniesiems velniams“ vėl nepavyko. Po klaidos kamuolį perėmęs Aaronas Lennonas įsiveržė į baudos aikštelę ir nestipriai, bet tiksliai pamušė kamuolį į tolimąjį vartų kampą (38 min.).

Per likusį laiką įtampos netrūko ir prie „United“, ir prie „Burnley“ vartų, bet daugiau įvarčių žiūrovai legendiniame „Old Trafford“ stadione neišvydo.

„Burnley“ komandai tai buvo pirmosios rungtynės nuo gruodžio 12 dienos. Nors komanda nekenčia nuo COVID-19 protrūkio, net trejos jos rungtynės iš eilės buvo atšauktos dėl problemų varžovų stovyklose.

„United“ po šios pergalės pakilo į 6 vietą „Premier“ lygoje. Ralfo Rangnicko auklėtiniai yra surinkę tiek pat taškų, kiek ir rungtynėmis daugiau sužaidę Londono „West Ham“ futbolininkai, bet rikiuojasi žemiau dėl blogesnio įvarčių santykio.

„Burnley“ lieka 18 vietoje, reiškiančioje iškritimą į žemesnę lygą, bet turi net ketverias rungtynes atsargoje.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas