Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Barcelona“ be L.Messi nesugebėjo įveikti „La Liga“ nykštukų

Dėl traumos Lionelį Messi praradusi „Barcelona“ dar sykį tėškėsi veidu į purvą Ispanijos pirmenybėse. Šį kartą katalonai namuose nesugebėjo įveikti kuklios „Eibar“ komandos – rungtynės baigėsi lygiosiomis 1:1.

L.Messi šias rungtynes praleido dėl dešinės čiurnos traumos. Kalėdas gimtojoje Argentinoje praleidęs puolėjas nesitreniruoja jau kelias dienas, tačiau, anot gydytojų, į aikštę turėtų grįžti jau artimiausiu metu.

„Barca“ galėjo išsiveržti į priekį sužaidus vos 8 minutes, bet Martinas Braithwaite'as nesugebėjo įmušti 11 metrų baudinio – dano smūgiuotas kamuolys skriejo už vartų.

25-ąją minutę M.Braithwaite'as pasitaisė, „uždarydamas“ Junioro Firpo perdavimą, tačiau rezultatas liko nepakitęs, nes su VAR pagalba arbitras užfiksavo nežymią nuošalę.

Vos 27 tūkst. gyventojų turinčio Eibaro miesto komanda į priekį išsiveržė po pertraukos, kai 57-ąją minutę pasinaudojęs grubia Ronaldo Araujo klaida savo aikštės pusėje nubėgęs link vartų įvartį pelnė Enrique Garcia Martinezas.

Rezultatą po 10 minučių pasinaudojęs skersu J.Firpo perdavimu stipriu smūgiu išlygino po keitimo pasirodęs Ousmane'as Dembele, bet per likusį laiką „Barca“ įvarčio nepasiekė ir katalonai prarado dar du brangius taškus.

Tai jau aštuntas kartą per 15 šio sezono rungtynių, kai „Barca“ nesugeba iškovoti pergalės.

Po lygiųjų „Barca“ nukrito į šeštąją vietą Ispanijos čempionate. Ją aplenkė pergalę 2:0 prieš „Villarreal“ iškovojusi „Sevilla“.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento