Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Barcelona“ įteikė naują sutartį Pedri, išpirka – milijardas eurų

Kitą mėnesį 19 metų gimtadienį švęsiantis Pedri susitarė dėl naujo kontrakto su „Barcelonos“ futbolo klubu.
Pedri
Pedri / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Sutartyje, galiosiančioje iki 2026 metų birželio 30 dienos, įrašyta net milijardo eurų išpirka, praneša pats „Barcelonos“ klubas. Oficialiai parašai bus sudėti penktadienį.

Pedri į „Barcelonos“ komandą atvyko tik praėjusiame sezone, bet iš karto tapo vienu svarbiausių ekipos žaidėju. Vidurio saugas praėjusiame sezone su „Barcelonos“ marškinėliais sužaidė net 53 rungtynes – daugiausia visoje komandoje.

Po puikaus pasirodymo Pedri sulaukė kvietimo ir į Ispanijos rinktinę, treniruojamą Luiso Enrique. Ispanai Europos čempionate nukeliavo iki pusfinalio, o pats Pedri, žaidęs visose Ispanijos rinktinės rungtynėse, buvo išrinktas į simbolinę čempionato vienuolikę.

Po čempionato jaunuolis prisijungė prie Ispanijos rinktinės ir Tokijo olimpinėse žaidynėse, kuriose iškovojo sidabro medalį. Ispanus finale nugalėjo brazilai.

Šiame sezone Pedri kol kas sužaidė 4 rungtynes, o stringanti ir milžiniškų skolų slegiama „Barcelona“ užima tik 7 vietą Ispanijos pirmenybėse bei paskutinę UEFA Čempionų lygos grupėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant