Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Barcelona“ siūlys naują kontraktą Lioneliui Messi

Visą karjerą viename klube leidžiantis Lionelis Messi turėtų užsibūti Katalonijoje dar bent kurį laiką. Regiono žiniasklaida praneša, jog „Barcelona“ siūlys argentiniečiui naują trejų metų trukmės sutartį.

Pastarąją sutartį 2017-aisiais sudaręs L.Messi dar turi metus galiojantį susitarimą, tačiau „Barca“ nori savo lyderį išlaikyti ilgesniam laikui.

„Mundo Deportivo“ praneša, jog katalonai siūlys 32-ejų futbolininkui iki 2023 m. vasaros galiosiančią sutartį, kurią L.Messi galės nutraukti ir 2022-aisiais.

Įdomu tai, kad pastaroji sąlyga buvo ir dabartiniame L.Messi kontrakte – jį nutraukti puolėjas galėjo iki šių metų birželio 1-osios. Vis dėlto tokia išimtimi argentinietis nepasinaudojo ir liko Katalonijoje.

„Mundo Deportivo“ teigimu, derybos tarp „Barca“ ir L.Messi dar neprasidėjo – abi pusės laukia, kol į Ispaniją po koronaviruso pandemijos sugrįš futbolininko tėvas Jorge, kuris atlieka ir Leo agento funkcijas.

Tiesa, gali būti, kad derybos užsitęs, kadangi šiuo metu komandos ir žaidėjo prioritetas yra atgijęs futbolas – „Barca“ praėjusį savaitgalį pratęsė kovas Ispanijos „La Liga“ pirmenybėse, kuriose šiuo metu turi 5 taškų persvarą prieš Madrido „Real“, o rugpjūtį tęsis ir UEFA Čempionų lygos atkrintamosios varžybos.

Nuo 2004 m. pagrindinės katalonų komandos marškinėlius vilkintis L.Messi iš viso su mėlynai-granatiniais marškinėliais pelnė jau 629 įvarčius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?