Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Bayern“ rungtynes sutrikdė ir fejerverkai, ir į aikštę skrieję teniso kamuoliukai

Miuncheno „Bayern“ futbolininkai pasiekė lengvą pergalę prieš trečioje Vokietijos lygoje rungtyniaujantį klubą, bet susitikimas net du kartus buvo stabdomas dėl sirgalių elgesio.

Vokietijos taurės rungtynėse svečiuose „Bayern“ 4:0 sutriuškino Miunsterio „Preussen“ klubą.

Įvarčius bavarams pelnė Ericas Maximas Choupo-Motingas (9 min.), Konradas Laimeris (40 min.), Fransas Kratzigas (45+5 min.) ir Mathysas Telas (86 min.).

20 kartų šį titulą iškovojęs „Bayern“ galėjo leisti pailsinti didelę dalį lyderių, tarp jų – ir Harry Kane'ą. Tiesa, jau susitikimo pradžioje bavarai liko be rankos traumą patyrusio Serge'o Gnabry, kuriam prireiks operacijos.

Nors susitikimas didelės intrigos nekėlė, tribūnose virė aistros.

Dar rungtynėms neprasidėjus, jas teko pavėlinti dėl šeimininkų paleistų fejerverkų.

O jau vykstant mačui, protestuoti ėmė atvykę „Bayern“ aistruoliai. Jie į aikštę ėmė mėtyti teniso kamuoliukus, taip išreikšdami savo nuomonę dėl netinkamo tvarkaraščio.

Šios rungtynės buvo pavėlintos praktiškai mėnesiu po to, kai buvo paskirtos žaisti tą pačią dieną, kaip ir Vokietijos supertaurės mačas rugpjūtį.

Rungtynės buvo trumpam sustabdytos, o stadiono darbuotojams teko surinkti šimtus kamuoliukų, kad susitikimas galėtų būti pratęstas.

Teigiama, kad „Bayern“ už šią sirgalių akciją turės susimokėti 65 tūkst. eurų baudą. Iš viso buvo išmesta 185 kamuoliukai, tad vienas klubui atsieis 350 eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas