Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Benefisas Lietuvos salės futbolo čempionate – 3 įvarčiai iš savo aikštės pusės

Pirmajame 2023/ 2024 metų Lietuvos futsal A lygos ture Vilkaviškio „Bruklinas“ išvykoje 9:4 nugalėjo Mažeikių VIP ekipą. Net šešis įvarčius nugalėtojams pelnė Ignas Raštutis – įdomu tai, kad net trys įvarčiai buvo įmušti iš savo aikštės pusės.
Ignas Raštutis
Ignas Raštutis / futsal.lt nuotr.
Temos: 1 Salės futbolas

„Apie tokius hetrikus nesu nieko girdėjęs, bet džiaugiuosi, kad pavyko tai padaryti“, – sakė pirmojo turo naudingiausias lygos žaidėjas.

Tiek VIP, tiek „Bruklinas“ prieš sezoną kėlė tikslą – iškovoti lygos medalius. Pirmieji šį sezoną pasitiko susistiprindami Lietuvos rinktinės gynėju Vladimiru Derendiajevu, antrieji – trimis legionieriais iš Brazilijos.

„Sezoną pradėjome žaisdami su tikrai pajėgia ir patyrusia komanda. Nepaisant rezultato, rungtynės buvo sunkios ir pareikalavo daug jėgų. Daug įvarčių, daug pražangų. Vis tik, mes buvome pasiruošę kovoti iki paskutinės minutės ir nedovanoti varžovams klaidų. Tai lėmė įvarčius į tuščius vartus, kurie ir padidino skirtumą“, – pasakojo I.Raštutis.

VIDEO: Futsal A lyga: Mažeikių VIP – Vilkaviškio „Bruklinas“ | Apžvalga ir komentarai

Užtikrinta pergalė prieš vienus sezono favoritų Suvalkijos klubui, atrodo, turėjo užauginti sparnus. Šešių įvarčių autorius net nemano, kad tai buvo geriausia jo komandos versija.

„Taip, mums pavyko laimėti prieš VIP, bet tai tik pirmosios sezono rungtynės. Galvoju, kad pačios rungtynės buvo pastatytos ant klaidų išnaudojimo. Padarai klaidą – gauni įvartį. Jei varžovas suklysta – įmuši tu.

Todėl negaliu tvirtinti, kad tai buvo „Bruklino“ ar mano paties super geros rungtynės. Aš asmeniškai nežaidžiau taip, kaip norėčiau. Tiesiog varžovų klaidas paverčiau įvarčiais. Sezonas laukia ilgas ir sunkus, tai kovosime prieš visas komandas ir niekam lengva nebus“, – sakė I.Raštutis.

Antrajame ture „Bruklinas“ išvykoje žais prieš debiutuojančią Kauno rajono „Hegelmann“ ekipą. VIP laukia išvyka į Radviliškį ir akistata su šio miesto komanda.

Antro turo tvarkaraštis:

  • Rugsėjo 30 d. 14:00 „Radviliškis“ – VIP
  • Spalio 1 d. 12:00 „Hegelmann“ – „Bruklinas“
  • Spalio 1 d. 13:00 „VGTU Vilkai“ – „Akmenės kraštas“
  • Spalio 1 d. 16:00 „Kauno Žalgiris“ – „Vikingai“
  • Spalio 1 d. 18:30 „Kėdainiai United“ – „Gargždų Pramogos“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas