Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Beprotiški rezultatai Anglijoje: „ManUnited“ praleido 6 įvarčius, „Liverpool“ – net 7

Birmingamo „Aston Villa“ pasiekė vieną labiausiai neįtikėtinų rezultatų per Anglijos lygos istoriją, kai sutriuškino čempionų titulą ginantį „Liverpool“ klubą 7:2.
Olie Watkinsas džiaugiasi su „Aston Villa“ komanda vienu iš septynių įvarčių, įmuštų į „Liverpool“ vartus.
Olie Watkinsas džiaugiasi su „Aston Villa“ komanda vienu iš septynių įvarčių, įmuštų į „Liverpool“ vartus. / „Scanpix“ nuotr.

Olie Watkinsas jau per pirmą kėlinį pasižymėjo „hat-tricku“, o Jackas Grealishas prisidėjo prie penkių įvarčių sekmadienio vakarą.

Tai pirmasis kartas, kai „Liverpool“ praleido 7 įvarčius nuo 1963 metų ir apskritai tik ketvirtas pralaimėjimas „Premier“ lygoje nuo 2019 metų sausio 3 dienos.

„Aston Villa“ tik paskutinę praėjusio sezono dieną išvengė iškritimo iš lygos, o dabar lentelėje aplenkė „Liverpool“ ir džiaugiasi geriausiu startu nuo 1962 metų.

„Liverpool“ sutriuškinimas prasidėjo nuo vartininko Adrieno klaidos. Jis pardavė kamuolį tiesiai J.Grealishui, kuris parito O.Watkinsui.

Šis pelnė gražuolį antrą įvartį, pataikęs į viršutinį vartų kampą.

Mohamedas Salahas atrodė, kad sugrąžins iniciatyvą Liverpulio komandai, pelnęs įvartį, bet Johno McGinno smūgis po dviejų minučių pavertė rezultatą 3:1.

Jis tapo dar geresnis šeimininkams, kai O.Watkinsas galva pelnė trečią įvartį ir tapo pirmuoju žaidėju Anglijos lygoje, įmušusiu „hat-trick“ į „Liverpool“ vartus nuo Dimitro Berbatovo iš „Manchester United“ laikų prieš 10 metų.

„Aston Villa“ debiutantas sužaidė nuostabiai ir pelnė penktą įvartį, kai trečią rezultatyvų perdavimą atliko J.Grealishas.

Nors M.Salahas sušvelnino skirtumą po Roberto Firmino perdavimo, tada vėl J.Grealishas pelnė šeštą įvartį, o J.McGinnas pabaigė triuškinimą.

Tai nebuvo vienintelis netikėtas rezultatas sekmadienį.

„Tottenham Hotspur“ išvykoje net 6:1 sudorojo „Manchester United“.

Tik sykį nuo 1930-ųjų „Manchester United“ praleido šešis įvarčius namie – tai buvo prieš devynerius metus susitikime su „Manchester City“.

Nuo 1986 metų „ManUnited“ nebuvo pradėjusi lygos dviem pralaimėjimais namie iš eilės.

Ši pergalė buvo itin maloni „Tottenham“ treneriui Jose Mourinho, kuris buvo atleistas iš Mančesterio klubo 2018 metais ir pakeistas Ole Gunnaro Solskjaero.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai