Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Brazilijos lūšnynuose augusio talento mama neleidžia sūnui išpuikti – jokių naktinių klubų ir pinigų švaistymo

„Manchester City“ klube žaidžiantis brazilas Gabrielis Jesusas dabar laikomas vienu didžiausių šalies futbolo talentų. Tiek rinktinėje, tiek klube įvarčius mušantis paauglys puikiai įsiliejo į Josepo Guardiolos komandą, tačiau ne mažiau nei jo futbolo sugebėjimai domina ir vaikino gyvenimo istorija. Iš lūšnynų kilęs žaidėjas dar ir dabar leidžia save saugoti motinai Vera Lucia Diniz de Jesus.
Gabrielis Jesusas
Gabrielis Jesusas / „Scanpix“/AP nuotr.

Šią žiemą „Man City“ futbolo klubas už tuomet dar 19-metį brazilą „Palmeiras“ ekipai paklojo 33 mln. eurų. Jis greitai prasimušė į pagrindinę komandos sudėtį ir per 10 rungtynių „Premier“ lygoje spėjo įmušti 7 įvarčius bei atlikti 4 rezultatyvius perdavimus.

Būtų nuveikęs ir daugiau, jeigu ne trauma, privertusi G.Jesusą praleisti 13 rungtynių.

Anglijos portalas dailymail.co.uk kalbėjosi su žaidėjo motina Vera Lucia Diniz de Jesus, kuri pasakojo apie savo sūnaus auklėjimą.

Šešiaženklį mėnesinį atlyginimą susižeriantis brazilas Mančesteryje gyvena su mama ir klauso griežtų jos taisyklių. Vieniša mama Vera Lucia užaugino Gabrielį su dar trimis vaikais San Paulo šiukšlynuose.

Net ir dabar motina kontroliuoja visą G.Jesuso gyvenimą – nuo to, ką sūnus valgo, iki to, su kuo leidžia laiką ir kada grįžta namo.

Vera Lucia neleidžia sūnui vakarais bastytis po naktinius klubus, rūkyti ir gerti alkoholio bei griežtai prižiūri, kaip Gabrielis bendrauja su merginomis.

„Merginos irgi turi gyventi pagal mano taisykles. Prie manęs nebus jokių aistringų bučinių, pasilikimo nakvoti, nebent kartais. Niekada neleisiu savo sūnui nepagarbiai elgtis su kitų dukromis. Neleisiu savo sūnums suvedžioti merginų ir po to palikti jas nėščias. Reikalauju pagarbos, nes auginau juos viena su Dievo pagalba“, – „DailyMail“ sakė futbolininko motina.

G.Jesusas su motina

Tudo aquilo que sou, ou pretendo ser, devo a um anjo, minha mãe ????

A post shared by Gabriel Jesus (@dejesusoficial) on

Pats G.Jesus ne viename interviu yra kalbėjęs apie savo motiną, vadinęs ją „moterimi kare“. Puolėjas kažkada juokavo, kad apžaisti savo mamą jam sunkiau nei bet kokį gynėją.

Jis niekada nekvaršino man galvos dėl materialių dalykų, nesivaikė brangių drabužių ir prekės ženklų. Jis nėra iš tų, kurie taškosi pinigais

Interviu „Yahoo“ futbolininko vyresnysis brolis Caique teigė, kad motina neduoda Gabrieliui viso jo iš „Man City“ gaunamo atlyginimo. Viskas eina į mamos banko sąskaitą, o Vera Lucia savo sūnui duoda tik „kišenpinigių“.

„Gabrieliui niekada nerūpėjo vakarėliai – jam labiausiai patinka gaminti barbekiu su visa šeima“, – sakė Caique Jesusas.

Žinoma, mama neleido savo sūnui nesimokyti – jau būdamas „Palmeiras“ klubo narys jis toliau stropiai lankė mokyklą ir ją baigė.

„Visada jam sakiau, kad tokie žmonės kaip mes privalo daug mokytis. Žinau, koks sunkus futbolo pasaulis, todėl apie tai stengiuosi namuose nekalbėti.

Nenoriu, kad jis užriestų nosį. Visada auklėjau jį sakydama, kad visas sunkus darbas atsiperka. Jis matė, kaip sunkiai aš dirbu. Jis niekada nekvaršino man galvos dėl materialių dalykų, nesivaikė brangių drabužių ir prekės ženklų. Jis nėra iš tų, kurie taškosi pinigais“, – „DailyMail“ kalbėjo G.Jesuso mama.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito