Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Brazilijos žvaigždė Paryžiuje apiplėšta vagims įlipus į namus per stogą

„Paris Saint-Germain“ komanda pasiekė dar vieną pergalę Prancūzijos lygoje, savaitgalį įveikusi „Nantes“. Tačiau po mačo Paryžiaus klubo gynėjas Thiago Silva gavo prastą žinią – jo namus Prancūzijos sostinėje aplankę ilgapirščiai pavogė daiktų beveik už milijoną eurų.
Thiago Silva
Thiago Silva / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Prancūzijos sporto dienraštis ir portalas „L'Equipe“ pranešė, kad vagys įlindo į Brazilijos futbolininko prabangius apartamentus tuo metu, kai PSG namie 1:0 įveikė „Nantes“.

Th.Silvos būstas yra toje pačiame Paryžiaus rajone, kur gyvena ir daugiau įvairių įžymybių ir šiaip yra laikoma saugia vieta gyventi. Apartamentų rajoną saugo sargybiniai, o namuose įvesta signalizacija.

Tačiau tai nesustabdė vagių, kurie pateko į apartamentus per stogą.

Paaiškėjo, kad signalizacija nebuvo įjungta ir įžūlūs plėšikai išnešė papuošalų, kurių vertė siekė milijoną eurų. Ypač daug kainavo laikrodis, vertinamas 600 tūkst. eurų. Pavogtas ir kelioninis krepšys, kuriame buvo futbolininko pasas.

„Scanpix“ nuotr./Thiago Silva
„Scanpix“ nuotr./Thiago Silva

Prieš mėnesį buvo apvogtas Th.Silvos komandos draugas Kamerūno futbolininkas Ericas Choupo-Motingas. Jis irgi neteko daiktų, kurių vertė buvo daugiau nei pusė milijono eurų. Vagystės metu PSG žaidė Čempionų lygos rungtynes su „Liverpool“.

Prieš metus vagys įsibrovė į tuometinio Paryžiaus klubo trenerio Unai Emery namus, kai jo vadovaujama komanda žaidė su „Strasbourg“.

Po 2015 metais įvykusių apiplėšimų bangos Prayžiaus klubas savo futbolininkams skyrė papildomas apsaugos priemones ir siūlė sargybinius jų namuose. Tačiau beveik visi atsisakė laikyti namuose apsaugos darbuotojus. Tik PSG superžvaigždė Neymaras yra saugomas asmeniškai. Sargybinis lydi brazilą visose jo kelionėse.

„Scanpix“ nuotr./Neymras
„Scanpix“ nuotr./Neymras

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas