Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Bundeslyga: trys Roberto Lewandowskio įvarčiai ir triuškinanti „Borussia“ pergalė prieš „Stuttgart“

Dortmundo „Borussia“ labai nesvetingai savo namuose priimė „Stuttgart“ futbolininkus. XI turo rungtynėse Dortmundo ekipa surengė tikrą įvarčių šou ir 6:1 nušlavė „Stuttgart“.
Robertas Lewandowskis
Dortmundo „Borussia“ / „Scanpix“ nuotr.

„Borussia“ – „Stuttgart“ 6:1

Bundeslygoje penktadienį antrąją vietą pirmenybėse užimanti „Borussia“ svečiuose egzaminavo aštuntoje pozicijoje esančią „Stuttgart“ ekipą.

Svečiai nelaukė kol šeimininkai įsižais ir pasižymėjo jau 13 mačo minutę, įvarčio autorius – Karim Haggui. „Borussia“ į tokį išpuolį netruko atsakyti dvigubai – 19 minutę rezultatą išlygino Sokratis, o 22-ąją į priekį savo komandą išvedė Marco Reusas. Po pirmojo kėlinio 2:1 pirmavo Dortmundo „Borussia“.

Antrajame kėlinyje išaušo Roberto Lewandowskio valanda: futbolininkas pasižymėjo net tris kartus – 54-ą, 56-ą ir 72-ąją minutėmis. Šį įvarčių šou vainikavo Pierre-Emericko Aubameyango tikslus smūgis į „Stuttgart“ vartus. Dortmuno ekipos subombarduoti svečiai turėjo pripažinti šeimininkų pranašumą 6:1.

Vienu tašku nuo pirmenybių lyderės Municheno „Bayern“ atsilikusi Dortmundo komando po šios pergalės įsirašė 3 taškus ir bent trumpam gali pasidžiaugti pirmąją vieta grupėje. Iki šio mačo „Borussia“ savo sąskaitoje turėjo 25 taškus, o varžovai iš Miuncheno – 26.

„Stuttgart“ ekipos sąskaitoje taip ir liko 13 taškų.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas