Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
01 25

Buvusį LFF funkcionierių sunkūs nusikaltimai slegia vis labiau: „Su apykoje vaikų netreniruos“

Dar visai neseniai vienu įtakingiausių Lietuvos futbolo veikėjų vadintą kaunietį Vytautą Vaškūną skandina tamsios praeities istorijos.
Vytautas Vaškūnas
Vytautas Vaškūnas / 15min koliažas

Pasivijo dešimtmečio senumo įvykiai

Spalio pabaigoje ir taip ryškių atspalvių nestokojantį šalies futbolo paveikslą paryškino dar viena skandalinga naujiena.

52-ejų „Kauno Žalgirio“ futbolo akademijoje dirbęs ir pastaruoju metu jos U-16 ir U-18 komandoms vadovavęs V.Vaškūnas pateko į teisėsaugos akiratį dėl įtarimų, kad yra susijęs su prieš dešimtmetį Kaune įvykdytu žiauriu išpuoliu prieš buvusį LFF prezidentą Liutaurą Varanavičių.

2013-ųjų kovo 7-osios vakarą pačioje Laisvės alėjos širdyje, S.Daukanto gatvėje, prie L.Varanavičiaus pribėgo keli nepažįstami vyrai ir jį sumušė beisbolo lazdomis.

„Dubasinam!“ – sušuko vienas užpuolikų ir smogė beisbolo lazda tuomet 42 metų L.Varanavičiui į galvą, šiam bandant praverti laiptinės duris.

Užpuolimas įvykdytas žaibiškai, truko iki minutės, nusikaltėliai pasišalino dviem automobiliais.

Nemėginta pasisavinti L.Varanavičiaus rankinės, telefono ar mašinos raktelių, tad viena pagrindinių policijos iškeltų versijų iš karto buvo, kad tai ne atsitiktinis smurto protrūkis, o iš anksto suplanuotas konkretaus žmogaus užpuolimas, stengiantis jį įbauginti ar atkeršyti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas