Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

C.Ronaldo gresia nemalonumai: dėl COVID-19 taisyklių pažeidimo pradėtas tyrimas

Turino „Juventus“ klubo žvaigždė Cristiano Ronaldo yra tiriamas dėl COVID-19 taisyklių pažeidimo.

„Goal“ praneša, kad Italijos sporto ministras Vincenzo Spadafora išreiškė abejonę, ar portugalas, kuriam koronaviruso infekcija buvo nustatyta spalio 14-ąją, laikėsi Italijoje galiojančių koronaviruso taisyklių.

C.Ronaldo teigiamo COVID-19 sulaukė būdamas Portugalijos rinktinės stovykloje. Komandos lyderis žaidė draugiškose rungtynėse prieš Ispaniją, bet buvo priverstas palikti ekipą prieš UEFA Tautų lygos akistatas su Prancūzija ir Švedija.

Penkiskart geriausiu pasaulio žaidėju išrinktas portugalas laikytis izoliacijos grįžo į Turiną, o per šią kelionę jis galimai ir pažeidė COVID-19 taisykles Italijoje.

V.Spadafora dar spalio 15-ąją pareiškė, jog C.Ronaldo galėjo pažeisti protokolą neatsiklausęs Italijos sveikatos pareigūnų, o dabar tą patvirtino, pridėjęs, jog dėl „Juventus“ žvaigždės pradėtas tyrimas.

„Cristiano negerbė protokolo. Tyrėjai nagrinėja šią situaciją ir siekia įrodyti jo pažeidimus, – sakė Italijos sporto ministras. – Virusas mus išmokė, kad išimčių būti negali. Visi žmonės yra lygūs, o tokiu atveju, kaip jo, vienintelė išeitis yra likti namuose.“

Tiesa, C.Ronaldo dar prieš 10 dienų gynėsi, esą visi jo veiksmai buvo atlikti gavus leidimus.

„Viskas buvo padaryta su atitinkamų asmenų leidimais. Žmonės, kurių vardų neminėsiu, užsiima melagystėmis, nes aš elgiausi pagal protokolus“, – teigė portugalas.

Dėl COVID-19 puolėjas jau praleido dvejas „Serie A“ ir vienerias UEFA Čempionų lygos rungtynes. C.Ronaldo negalės žaisti ir trečiadienį, kai į Turiną atvyks „Barcelona“ su Lioneliu Messi priešakyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas