Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

C.Ronaldo prabilo po skaudžios pabaigos: „Vakar žlugo mano svajonė“

Praėjus parai po skaudaus pralaimėjimo pasaulio futbolo čempionato ketvirtfinalyje prabilo ryškiausia Portugalijos žvaigždė Cristiano Ronaldo, kreipęsis į sirgalius socialiniuose tinkluose.

C.Ronaldo kartu su komanda netikėtai 0:1 nusileido Marokui ir baigė kelionę link planetos čempiono titulo.

Tai buvo jau penktas nesėkmingas 37-erių veterano mėginimas užkopti į pasaulio viršūnę – planetos pirmenybėse C.Ronaldo debiutavo dar 2006 metais.

Per penkis turnyrus portugalas įmušė 8 įvarčius, bet šių metų komandoje jau buvo pastumtas iš prožektorių šviesos į šešėlį, kai aštuntfinalio ir ketvirtfinalio rungtynes pradėjo ne startinėje vienuolikėje, o ant atsarginių suolo.

Susigulėjus mintims, C.Ronaldo kreipėsi į sirgalius ir netiesiogiai užsiminė, kad jo pasirodymai pasaulio čempionatuose, o tuo pačiu ir svajonė tapti nugalėtoju, baigėsi.

„Laimėti pasaulio čempionatą su Portugalija buvo didžiausia ir ambicingiausia mano karjeros svajonė. Laimei, laimėjau daug tarptautinių titulų, tarp jų ir su Portugalija, bet įrašyti mūsų šalies vardą aukščiausiame lygyje pasaulyje buvo didžiausia mano svajonė.

Kovojau dėl to. Kovojau dėl savo svajonės. Per penkis pasirodymus pasaulio čempionatuose, kuriuos skyrė 16 metų, žaidžiau greta puikių žaidėjų ir buvau palaikomas milijonų portugalų ir atidaviau viską, ką galėjau. Aikštėje palikau viską. Niekada nenusisukau nuo kovos ir niekada neatsisakiau svajonės.

Deja, vakar mano svajonė žlugo. Neverta reaguoti karštai. Tik noriu, kad visi žinotų, jog daug kas buvo pasakyta, daug kas buvo parašyta, daug buvo spekuliuota, tačiau mano atsidavimas Portugalijai nė trupučio nepasikeitė. Aš visada buvau dar vienas žmogus, kovojantis dėl visų tikslo ir niekada neatsukčiau nugaros savo komandos draugams ir šaliai.

Dabar nėra daugiau ką pasakyti. Ačiū, Portugalija. Ačiū, Katare. Svajonė buvo nuostabi, kol ji buvo gyva... Dabar metas tapti puikiu patarėju ir leisti kiekvienam pasidaryti savo išvadas“, – instagrame rašė C.Ronaldo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas