Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Čempioniškas charakteris: atsitiesęs „Liverpool“ sutaršė „Arsenal“

„Liverpool“ klubas toliau didžiuliais žingsniais artėja link Anglijos „Premier“ lygos titulo. Šeštadienį vykusiame centriniame 19-ojo turo mače Jurgeno Kloppo komanda pirmoji praleido įvartį, bet vis tiek namuose nepaliko jokių vilčių Londono „Arsenal“ ekipai – 5:1.
Sadio Mane
Sadio Mane / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

11-ąją minutę šeimininkai buvo išprausti šaltu dušu, kai po greitos atakos Ainsley Maitland-Nilesas uždarė kamuolį į vartus ir išvedė svečius į priekį.

Visgi „Arsenal“ sirgalių džiaugsmas truko labai trumpai.

Jau po trijų minučių Mohamedas Salahas pavojingai įsiveržė į baudos aikštelę, kamuolys po sąmyšio nukrito prieš pat Roberto Firmino kojas ir brazilas nesunkiai rezultatą išlygino.

Dar po dviejų minučių tas pats R.Firmino atliko nuostabų slalomą tarp „Arsenal“ gynėjų ir pasiuntė „Anfield“ į euforiją.

32-ąją minutę dar vienas nuostabus M.Salaho perdavimas baigėsi Sadio Mane tiksliu dūriu, o pačioje kėlinio pabaigoje egiptietis pats uždirbo baudinį ir jį realizavo – 4:1.

64-ąją minutę Seadas Kolašinacas į nugarą baudos aikštelėje stūmė Dejaną Lovreną ir į svečių vartus buvo skirtas dar vienas baudinys, kurį realizavo „hat-trick'ą“ pelnęs R.Firmino.

Po pergalės „Liverpool“ padidino atotrūkį nuo antroje pozicijoje žengiančio Londono „Tottenham Hotspur“ jau iki 9 taškų, nes sostinės ekipa šeštadienį netikėtai 1:3 krito prieš „Wolverhampton Wanderers“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas