Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Čempionų lyga: „Manchester United“ neįveikė „Šachtar“, „Bayern“ nugalėjo „Manchester City“, Cristiano Ronaldo ir Zlatanas Ibrahimovičius mušė dublius

Trečiadienį Čempionų lygoje buvo sužaistos dar aštuonerios rungtynės. Didžiausias vakaro netikėtumas užfiksuotas rungtynėse tarp Turino „Juventus“ ir Stambulo „Galatasaray“. Turino ekipa ilgą laiką vijosi Turkijos klubą ir buvo išsiveržusi į priekį, tačiau „Gala“ sugebėjo išplėšti lygiąsias 2:2.
Zlatanas Ibrahimovičius
Zlatanas Ibrahimovičius / AFP/„Scanpix“ nuotr.

A grupė: „Manchester United“ nemalonumai

Donecko „Šachtar“ – „Manchester United“ 1:1

„Manchester United“ į priekį išsiveržė 18-ąją minutę, kai įvartį įmušė Danny Welbeckas. Vėliau didžiąją rungtynių dalį Anglijos klubas tik gynėsi nuo vangių Ukrainos koandos atakų ir itin nesiveržė atakuoti. 76-ąją minutę Donecko „Šachtar“ klubo futbolininko Taisono (visas vardas Taison Barcellos Freda) įvartis sukėlė rimtų nemalonumų Mančesterio ekipai. Rezultatas buvo lygus 1:1. Per likusį laiką Donecko ekipa dar turėjo keletą progų lygiąsias paversti pergale, tačiau „Manchester United“ gynyba veikė patikimai. Mančesterio ekipa tapo pirmaja Anglijos komanda, kuri čempionų lygoje rungtynėse Ukrainoje sugebėjo nepralaimėti Donecko ekipai.

Leverkuzeno „Bayer“ – San Sebastiano „Real Sociedad“ 2:1

Pirmasis rungtynių įvartis krito tik pridėtą pirmojo kėlinio minutę. „Bayer“ kapitonas Simonas Rolfesas galva įmušė įvartį. Carlosas Vela 51-ąją minutę išlygino rezultatą. Futbolininkas mušė 11 metrų baudinį, tačiau vartininkas atlaikė smūgį. C.Vela reagavo greičiausiai ir į vartus įmušė atšokusį kamuolį. „Bayer“ ekipa pergalę išplėšė jau per pridėtą laiką – įvartį įmušė Jensas Hegeleris.

B grupė: „Real“ užtikrintai lyderiauja

Madrido „Real“ – „Kobenhavn“ 4:0

21-ąją minutę Madrido „Real“ ekipą į priekį išvedė lyderio Cristiano Ronaldo įvartis. 65-ąją minutę Cristiano Ronaldo įmušė antrąjį įvartį galva, tad „Real“ pirmavo 2:0. 71-ąją minutę Ángelis Di María įmušė trečiąjį Madrido „Real“ įvartį ir galutinai palaidojo danų viltis. Argentinietis A.Di María antrąjį savo įvartį įmušė jau per pridėtą rungtynių laiką ir įtvirtino Madrido ekipos pergalę. Po šių rungtynių Madrido „Real“ futbolininkai tapo užtikrintais grupės lyderiais.

VIDEO: C.Ronaldo įvartis

Turino „Juventus“ – Stambulo „Galatasaray“ 2:2

Rungtynės tarp Turino ir Stambulo ekipų yra ir Roberto Mancini debiutas prie „Galatasaray“ komandos vairo. 36-ąją minutę Stambulo „Galatasaray“ į priekį išvedė Didier Drogba įvartis. 78-ąją minutę rezultatą išlygino Arturas Vidalis, realizavęs 11 metrų baudinį. 87-ąją minutę „Juventus“ įvartį įmušė Fabio Quagliarella. Neįtikėtina, bet vos po minutės rezultatą išlygino Umutas Bulutas.

C grupė: PSG rodo galią

Briuselio „Anderlecht“ – Pirėjo „Olympiakos“ 0:3

17-ąją rungtynių minutę Kostas Mitroglou įmušė įvartį ir išvedė „Olympiakos“ į priekį. 24-ąją minutę „Anderlecht“ ekipa turėjo šansą išlyginti rezultatą, tačiau 11 metrų baudinio nerealizavo Aleksandaras Mitrovičius. 56-ąją minutę tas pats K.Mitroglou įmušė antrąjį įvartį ir „Olympiakos“ pirmavo 2:0. 72-ąją minutę K.Mitroglou sugebėjo įmušti ir trečiąjį įvartį. 

„Paris Saint Germain“ – Lisabonos „Benfica“ 3:0

Pirmąjį rungtynių įvartį jau 5-ąją susitikimo minutę įmušė ketvirtadienį 32-ąjį gimtadienį švęsiantis Zlatanas Ibrahimovičius. Futbolininkas sėkmingai smūgiavo į vartus po Gregory van der Wielio perdavimo. Paryžiaus komandos persvarą 24-ąją minutę padvigubino 19-metis gynėjas Marquinhos. 30-ąją minutę po kampinio galva nukreipęs kamuolį į vartus antrąjį įvartį įmušė Zlatanas Ibrahimovičius. PSG pirmavo 3:0 ir nepaleido užtikrintos pergalės iš rankų.

VIDEO: Antras Z.Ibrahimovičiaus įvartis

D grupė: „Bayern“ sutraiškė anglų superklubą

Maskvos CSKA – Pilzeno „Viktoria“ 3:2

„Manchester City“ – Miuncheno „Bayern“ 1:3

Jau septintąją rungtynių minutę įvartį įmušė Franckas Ribery, kuriam tai buvo ketvirtasis įvartis šiame sezone. 56-ąją minutę Thomas Mülleris pergudravo „Manchester City“ vartininką Joe Hartą ir įmušė įvartį. 60-ąją minutę po Mančesterio komandos gynėjų klaidos Arjenas Robbenas individualaus meistriškumo dėka įmušė dar vieną įvartį ir Miuncheno ekipa jau triuškino Anglijos superklubą 3:0. 80-ąją minutę paguodos įvartį Mančesterio ekipai įmušė Álvaro Negredo. 86-ąją minutę „Bayern“ futbolininkui Jeromui Boatengo po pražangos prieš Yaya Touré buvo parodyta raudona kortelė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas