Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Čempionų lyga: debiutanto įvartis 32-ąją sekundę ir „Chelsea“ užtikrintumas

UEFA Čempionų lygoje tęsiasi aštuntfinalio etapo kovos. Antradienį sužaistos dvejos rungtynės, kuriose titulą ginanti Londono „Chelsea“ ekipa palengvino reikalus prieš atsakomąją akistatą, o štai po rungtynių Viljarealyje klausimų – daugiau nei atsakymų.

„Villarreal“ – Turino „Juventus“

Aikštės šeimininkų sirgaliai buvo labai greitai užtildyti, mat jau 32-ąją rungtynių sekundę „Juventus“ naujokas Dušanas Vlahovičius smeigė pirmąjį rungtynių įvartį.

Žiemos perėjimų lango metu Turino klubas sumokėjo 85 milijonus eurų „Fiorentina“ ekipai už puolėją iš Serbijos. Jam tai buvo pirmosios Čempionų lygos rungtynės karjeroje.

Ir nors „Juventus“ turėjo persvarą, šeimininkai nesutriko. Dar pirmajame kėlinyje kamuolys sudrebino svečių vartų konstrukciją, bet per pertrauką persvarą vis dar turėjo Turino futbolininkai.

Antrajame kėlinyje jau „Villarreal“ ėmė vis ryškiau dominuoti aikštėje, o galiausiai tai virto įvarčiu. Dani Parejo 68-ąją minutę pasiuntė kamuolį į tinklą po puikaus Etienne'o Capoue perdavimo.

Antrosios Italijos ir Ispanijos komandų rungtynės vyks kovo 16-ąją Turine.

Londono „Chelsea“ – „Lille“

Thomaso Tuchelio auklėtiniai atliko gal net daugiau nei pusę darbo jau pirmosiose tarpusavio rungtynėse su praėjusio sezono Prancūzijos čempionais.

„Stamford Bridge“ stadiono šeimininkai į priekį išsiveržė 8-ąją minutę, kuomet Hakimas Ziyechas nuo kampinio gairelės atliko perdavimą, o Kai'us Havertzas mušė įvartį galva.

Tai jau ketvirtasis „Chelsea“ įvartis po kampinio šiame Čempionų lygos sezone – „aristokratai“ tokiu būdu yra mušę daugiau nei bet kuri kita turnyro komanda.

Skirtumas padvigubėjo jau antrajame kėlinyje – 63-ąją minutę – kuomet N'Golo Kante perdavimą greitos atakos metu tiksliu smūgiu į tinklą pavertė amerikietis Christianas Pulišičius.

Kovo 16 dieną šios komandos susitiks atsakomosiose rungtynėse Lilyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas