Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Čempionų lygoje – įvartis pirmą minutę, vartininko nelaimės ir „Bayern“ vakarėlis

Po trijų savaičių į stadionus vėl sugrįžo UEFA Čempionų lygos kovos, kuriose antradienio vakarą jau sužaisti du susitikimai.
Antonio Adanas
Antonio Adanas / „Scanpix“/AP nuotr.

Miuncheno „Bayern“ klubas namuose pasismagino akistatoje su grupės autsaidere Plzeno „Viktoria“ – bavarai triumfavo 5:0.

Į visus klausimus Juliano Nagelsmanno auklėtiniai atsakė jau per pirmąsias 20 minučių.

Scanpix/IMAGO/Jan Huebner nuotr./Leonas Goretzka ir Serge'as Gnabry švenčia įvartį
Scanpix/IMAGO/Jan Huebner nuotr./Leonas Goretzka ir Serge'as Gnabry švenčia įvartį

Pirmą įvartį po reido link vartų Leroy'us Sane pelnė jau 7-ą minutę. 13-ą minutę varžovų gynybą supjaustė bavarai dar sykį, o šįkart pasižymėjo Serge'as Gnabry.

Netruko praeiti nė 10 minučių ir „Bayern“ įmušė trečią kartą – šįkart pirmą įvartį Čempionų lygoje su Miuncheno komandos apranga pelnė Sadio Mane (21 min.).

Antrajame kėlinyje krito dar du įvarčiai. L.Sane 50 min. įmušė antrą savo įvartį, o po keitimo pasirodęs Ericas Maximas Choupo-Motingas dūrė penktą dūrį į svečių iš Čekijos vartus.

„Bayern“ per tris turus dar nėra suklupęs ir su 9 taškais jau beveik užsitikrino bilietą į kitą etapą. „Viktoria“ taškų dar neturi ir yra paskutinė.

Standings provided by Sofascore

Kitose rungtynėse Marselio „Olympique“ namuose 4:1 nugalėjo Lisabonos „Sporting“.

Įvartį Prancūzijos čempionate su „Paris Saint-Germain“ pirmą vietą besidalinanti Marselio komanda praleido jau pirmą minutę – sužaidus vos 52 sekundes pasižymėjo Francisco Trincao.

Bet portugalų džiaugsmas truko neilgai. Jau 13-ą minutę „Olympique“ išlygino rezultatą po grubios „Sporting“ vartininko Antonio Adano klaidos – vartų sargas išmušdamas kamuolį pataikė į gudriai koją atkišusį Alexį Sanchezą, o kamuolys įriedėjo į vartus.

Po trijų minučių prancūzai išsiveržė į priekį po Amine'o Harito smūgio galva, o 23-ą minutę ispaną A.Adaną ištiko dar viena nelaimė – vartininkas išmušė kamuolį rankomis būdamas už baudos aikštelės ribų ir išvydęs prieš save raudoną kortelę paliko Lisabonos klubą beveik 70 minučių žaisti mažumoje.

Tuo Marselis puikiai pasinaudojo ir jau 28-ą minutę padvigubino savo pranašumą Leonardo Balerdi smūgiu po kampinio.

Varžovus rungtynių pabaigoje – 84-ą minutę – pribaigė Chancelio Mbemba Mangulu įvartis.

Nepaisant pralaimėjimo, „Sporting“ su 6 taškais išlieka grupės lyderiu. Savo ruožtu „Olympique“ tai buvo pirmieji 3 taškai – dabar jie pasivijo Londono „Tottenham Hotspur“ ir Frankfurto „Eintracht“.

Standings provided by Sofascore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas