Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Čempionų lygoje – sunkios „Real“ ir „Bayern“ pergalės bei „Man Utd“ krachas namuose

UEFA Čempionų lygoje antradienį sužaistos aštuonerios antrojo turo rungtynės, po kurių antrąsias pergales iškovojo grandai – Madrido „Real“ ir Miuncheno „Bayern“.

A grupės favoritas „Bayern“ turėjo stipriai paplušėti Danijoje, kur buvo priverstas vytis varžovus, bet galiausiai 2:1 išplėšė pergalę prieš „Kobenhavn“.

Šeimininkus 56-ąją minutę į priekį išvedė Lukas Lerageris, bet po maždaug dešimties minučių Jamalas Musiala rezultatą išlygino, o 83-ąją minutę nuostabiai sužaidė dėl kamuolio pakovojęs Thomasas Mulleris.

Būtent po jo perdavimo Mathysas Telis įmušė pergalingą įvartį.

Pirmajame ture bavarai namuose palaužė „Manchester United“. Ne geriausius laikus išgyvenanti Anglijos komanda du sykius pirmavo, bet galiausiai prarado už antrą geltoną kortelę išvarytą Casemiro ir patyrė dar vieną pralaimėjimą, 2:3 namuose kapituliavusi prieš Stambulo „Galatasaray“.

Priminsime, kad Stambulo klubas, pakeliui į Čempionų lygos grupių etapą, įveikė ir Lietuvos čempioną Vilniaus „Žalgirį“.

Standings provided by Sofascore

B grupėje staigmena užfiksuota Prancūzijoje, kur vietos „Lens“ 2:1 namuose palaužė Londono „Arsenal“ futbolininkus.

„Sevilla“ ekipa pačiomis paskutinėmis sekundėmis išleido pergalę svečiuose prieš „PSV Eindhoven“ – 2:2. Išlyginamąjį įvartį olandai pelnė penktą pridėto laiko minutę.

Standings provided by Sofascore

Vienodais rezultatais pasibaigė C grupės akistatos.

Madrido „Real“ svečiuose 3:2 pranoko Italijos čempioną „Napoli“. Ispanijos klubui įvarčius pelnė Vinicius Junioras, Juddas Bellinghamas ir kamuolį į savus vartus įsimušęs neapoliečių vartininkas Alexas Meretas.

Kitame mače „Braga“ tokiu pačiu rezultatu svečiuose pranoko Čempionų lygos debiutantą Berlyno „Union“ klubą.

Standings provided by Sofascore

D grupės lyderėmis tapo pergales antradienį įsirašę ir po 4 taškus turintys San Sebastiano „Real Sociedad“ ir Milano „Inter“ klubai.

Baskai 2:0 svečiuose pranoko „Salzburg“, o italai 1:0 savo aikštėje įveikė kol kas be taškų liekančią Lisabonos „Benfica“ ekipą.

Standings provided by Sofascore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas