Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Chelsea“, o ne „Liverpool“ pasirinkęs vokietis: „Tai buvo pats geriausias sprendimas“

Londono „Chelsea“ naujokas Timo Werneris teigia, kad sprendimas prisijungti prie „aristokratų“ buvo geriausias, nors jį medžiojo ir Anglijos čempionai „Liverpool“.
Timo Werneris
Timo Werneris / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Beje, jau šį sekmadienį „Chelsea“ ir „Liverpool“ surems ginklus „Stamford Bridge“ stadione.

24-rių T.Werneris persikėlė į Londoną už kiek daugiau nei 50 mln. eurų, nors ne vieną mėnesį buvo spėliojama apie vokiečio išvykimą į Liverpulį.

Vokietijos žiniasklaida rašė, kad Jurgenas Kloppas pats kalbėjosi su T.Werneriu ir kvietė jį prisijungti prie „Liverpool“.

Tačiau „Chelsea“ pasinaudojo konkurentų neužtikrintumu COVID-19 pandemijos akivaizdoje ir T.Werneris sukirto rankomis su Londono ekipa.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Timo Werneris
AFP/„Scanpix“ nuotr./Timo Werneris

„Kai nusprendžiau palikti Leipcigą, aš kalbėjausi su daug klubų, žinoma, – kalbėjo T.Werneris spaudos konferencijoje. – Šalia „Chelsea“ buvo ir daugiau klubų. Tačiau dabar jau nenoriu apie kitus klubus kalbėti, nes galiausiai atvykau čia.

Yra ir daugiau gerų klubų, kaip „Liverpool“, jie turi gerą sudėtį ir galbūt aš būčiau tikęs kažkur kitur, bet galiausiai nusprendžiau jungtis prie „Chelsea“, nes tai buvo geriausias sprendimas, kurį galėjau priimti. Ne tik dėl futbolo stiliaus, bet ir dėl dėmesio, kurį jie man parodė.

Manau, kad tai buvo sunkus sprendimas, bet aš esu labai laimingas ir didžiuojuosi, jog jį priėmiau. Esu čia apie du mėnesius ir viskas atrodo taip, kaip turi būti. Jaučiuosi gerai. Komanda yra nuostabi.

Mes turime gerų ir visada ramių žaidėjų. Smagu žaisti „Chelsea“, būti šios komandos dalimi. Mes galime labai gerai pasirodyti.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito