Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Chelsea“ saugas pereina į „Manchester United“ už 44 mln. eurų

Londono „Chelsea“ atstovavęs serbas Nemanja Matičius jau praėjo sveikatos patikrinimą „Manchester United“ klube. Netrukus 44 mln. eurų sandoris įsigalios ir Serbijos futbolininkas vėl žais pas trenerį Jose Mourinho, – praneša britų žiniasklaida.
Nemanja Matičius praėjusį sezoną padėjo Londono „Chelsea“ tapti Anglijos čempionu.
Nemanja Matičius praėjusį sezoną padėjo Londono „Chelsea“ tapti Anglijos čempionu. / „Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr.

N.Matičius, kuriam antradienį sueis 29 metai, buvo pastebėtas sekmadienį Mančesterio klubo treniruočių komplekse. Manoma, kad apie sandorį oficialiai bus pranešta pirmadienį.

Tai bus antras kartas, kai N.Matičius taps J.Mourinho komandos žaidėjas. Portugalas treneris buvo pakvietęs vidurio saugą į Londono komandą 2014 metų sausį už 25 mln. eurų iš Lisabonos „Benfica“ klubo.

N.Matičius padėjo „Chelsea“ laimėti 2014-2015 metų Anglijos pirmenybes. Tačiau serbas, sužaidęs 32 mačus už nacionalinę rinktinę, rungtyniavo blankiai per paskutinį J.Mourinho sezoną „Chelsea“ klube 2015-2016 m.

Serbas vėl buvo tapęs pagrindinės sudėties futbolininku praėjusį sezoną, kai Londono komandą į titulą vedė treneris Antonio Conte.

Šį mėnesį „Chelsea“ pasirašė sutartį su „Monaco“ saugu Tiemoue Bakayoko. Galbūt nujausdamas, kad jo vieta aikštėje gali būti užimta, N.Matičius atsisakė pratęsti sutartį ir dabar užsivilks Mančesterio komandos marškinėlius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas