Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Claudio Ranieri: „Dabar svarbiausia taškai, ne žaidimo grožis“

Prie vienos didžiausių visų laikų futbolo pasakų artėjantis „Leicester City“ klubas pirmadienį iškovojo dar vieną pergalę „Premier“ lygoje. Klubo treneris Claudio Ranieri dar kartą paskatino savo futbolininkus išlikti ramius ir vis dar negalvoti apie titulą, kuris jau kone ranka pasiekiamas.
Claudio Ranieri
Claudio Ranieri / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pirmadienį japonas Shinji Okazaki įmušė fantastišką įvarti per save, atnešusį lapėms pergalę 1:0 prieš „Newcastle United“ klubą ir penkių taškų pranašumą turnyro lentelės viršūnėje.

„Aš suprantu, kad dabar yra labai daug kalbų. Ne tik Lesteryje, bet ir visame pasaulyje, visi tik ir kalba apie „Leicester City“, tačiau mes privalome išlikti ramūs. Turime toliau dirbti savo darbą ir žaisti savo futbolą.

Mes norime mėgautis žaidimu, suteikti sirgaliams geras emocijas. Taip, jie jau svajoja apie titulą, tačiau mes apie tai niekada nekalbame. Visada kalbame apie savo rungtynes, pasirodymą jose“, – po pirmadienio pergalės kalbėjo C.Ranieri.

Pergalingas Shinji Okazaki įvartis

Italas pripažino, kad rungtynės su „Newcastle“ nebuvo pačios gražiausios šį sezoną, tačiau šioje sezono stadijoje jau nebe futbolo grožis yra svarbiausia. Pirmadienio rungtynės didžiąją dalį buvo gana nuobodžios, o ir Niukaslo futbolininkai turėjo progų įvarčiams.

„Pirmajame kėlinyje žaidėme per daug atvirai, gynėmės nekompaktiškai, aikštės viduryje jiems suteikėme daug laisvės. Man tai nepatiko, tačiau antrasis kėlinys jau buvo geresnis. 

Puikiai žinau, kad su „Aston Villa“ ar „West Browmich“ mes žaidėme gražiau, tačiau šios rungtynės baigėsi lygiosiomis. Šioje sezono stadijoje svarbiausi yra taškai, o ne tavo rodomas futbolas“, – pripažino C.Ranieri.

„Leicester“ futbolininkai šį sezoną „Premier“ lygoje laimėjo 18 rungtynių iš 30-ties galimų. Net 11 pergalių buvo pasiekta vieno įvarčio skirtumu – didžiausias skaičius visoje „Premier“ lygoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas