Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Copa America“: Argentina palaužė Urugvajų, kurį po pergalės aplenkė Paragvajus

Čilėje vykstantis „Copa America“ turnyras ir toliau neigia specialistų prognozes. Dvejose B grupės rungtynėse užfiksuoti identiški rezultatai 1:0, kurie Pasaulio čempionato dalyvei Urugvajaus rinktinei kol kas leidžia užimti tik trečiąją vietą.
Sergio Aguero
Sergio Aguero / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Argentina – Urugvajus 1:0 (0:0)

Nuo 33-osios mačo minutės argentiniečių treneris Gerardo Martino stebėjo mačą tribūnose, nes buvo išvytas už emocijas. Vis dėlto, Sergio Aguero įvartis galva 56-ąją minutę leido Argentinai iškovoti pirmąją pergalę turnyre.

Urugvajaus treneris Oscaras Tabarezas gali džiaugtis, kad jo ekipa turėjo labai gerų progų įmušti, tačiau tuo pačiu tikrai pyksta ant futbolininkų už nesugebėjimą įmušti. Net tris puikias progas turėjo „Bordeaux“ klubo puolėjas Diego Rolanas.

Javiero Pastore perdavimas į dešinę išlaisvino Pablo Zabaletą, kuris atliko aukštą perdavimą į baudos aikštelę, o Sergio Aguero galva įmušė pergalingą įvartį.

VIDEO: Sergio Aguero pergalingas įvartis

Po įvarčio žaidimas tapo ne itin gražus, abi komandos žaidė fizine jėga paremtą futbolą su daug pražangų. Ypač tuo pasižymėjo Urugvajus, gavęs 3 geltonas korteles.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Edgaras Benitezas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Edgaras Benitezas

Paragvajus – Jamaika 1:0 (1:0)

Šios komandos pagal prognozes turėjo kovoti dėl trečiosios B grupės vietos, tačiau Paragvajaus futbolininkai pretenduoja tapti tikra staigmena. Po pergalės paragvajiečiai B grupėje žengia koja kojon su Argentina ir lemiamose rungtynėse su Urugvajumi jiems pakaks lygiųjų.

Pergalingas įvartis įmuštas labai kurioziškai. Pargvajietis Victoras Caceresas atliko labai tolimą perdavimą, į kurį sureagavo Jamaikos vartininkas Duwayne'as Kerras. Jis išbėgo už baudos aikštelės ribų, tad teko kamuolį ne gaudyti rankomis, o išmušti galva – kamuolys pataikė tiesiai į Paragvajaus ekipos puolėją Edgarą Benitezą, nuo kurio įskriejo į vartus.

VIDEO: Edgaro Benitezo įvartis

Nepaisant to, Paragvajaus ekipa atrodė tikrai geriau – Roque Santa Cruzas vien pirmajame kėlinyje atliko tris smūgius į vartus, o iš viso nugalėtojai smūgiavo net 15 sykių.

„Copa America“ B grupė
Rinktinė Rungt. Perg. Lyg. Pral. Įvarč. Tšk.
Argentina 2 1 1 0 3:2 4
Paragvajus 2 1 1 0 3:2 4
Urugvajus 2 1 0 1 1:1 3
Jamaika 2 0 0 2 0:2 0

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas