Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Copa America“: Čilės rinktinėje atgijęs A.Sanchezas pelnė lemiamą įvartį

Čilės nacionalinė futbolo rinktinė „Copa America“ čempionate iškovojo antrą pergalę iš tiek pat galimų, šovė į C grupės viršūnę ir užsitikrino vietą ketvirtfinalyje.
Alexis Sanchezas
Alexis Sanchezas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Naktį iš penktadienio į šeštadienį čiliečiai 2:1 palaužė Ekvadoro vienuolikę.

Jau 8-ą žaidimo minutę saugas Jose Pedro Fuenzalida išvedė Čilės rinktinę į priekį, pelnydamas įvartį po patogiai nusileidusio kamuolio baudos aikštelėje.

Tačiau nepamatuotas Čilės vartininko veiksmas 26-ą minutę suteikė auksinę galimybę Ekvadorui rezultatą išlyginti – Enneras Valencia prie 11-os metrų žymos kamuolį smūgiavo tiesiai į vartų vidurį.

Visgi lemiamą žodį tarė vienas Čilės rinktinės puolimo lyderių – „Manchester United“ futbolininkas Alexis Sanchezas. 51-ą rungtynių minutę čilietis gavo aukštą perdavimą iš Aranguizo ir vienu lietimu pasiuntė netikėtą smūgį į tolimą vartų kampą.

Lygiųjų Ekvadorui išplėšti nepavyko. Maža to, 90-ą minutę už smūgį alkūnė iš aikštelės išvarytas buvo G.Achilieris, užsidirbęs raudoną kortelę.

Antrą įvartį „Copa America“ čempionate įmušusiam A.Sanchezui iš viso tai buvo jau 43-asis taiklus smūgis vilkint nacionalinės rinktinės marškinėlius (126 susitikimai).

Įdomu tai, kad per visą šį sezoną rungtyniaujant „Manchester United“ gretose puolėjas įmušė tuos pačius du įvarčius. Pastaruoju metu sklinda kalbos, kad čilietis gali persikelti į Italiją.

C grupėje Čilė rikiuojasi pirma (6 tšk.), Urugvajus – antras (4 tšk.), Japonija – trečia (1 tšk.), o taškų neturintis Ekvadoras – paskutinis ketvirtas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito