Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Cristiano Ronaldo matuojasi čempiono karūną: „Šįkart verksiu džiaugsmo ašaromis“

Cristiano Ronaldo vedama Portugalija pasiekė Europos futbolo čempionato finalą. Po pergalės 2:0 prieš Velsą portugalai negalėjo nuslėpti džiaugsmo, o velsiečiai bandė didžiuotis savo kelione.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo / „Scanpix“ nuotr.

Cristiano Ronaldo: „Tai yra tai apie ką mes svajojome nuo pat pradžių. Žinojome, kad tai bus ilgas kelias ir jis vis dar tęsiasi. Mes tikėjome savimi. Mes turėjome sunkių momentų, bet aš visada sakau, kad geriau pradėti prasčiau ir baigti geriau. Mes dar nieko nelaimėjome, bet svajonė yra gyva.

Tikiuosi, kad po finalo mes šypsosimės ir šįkart verksime džiaugsmo ašaromis. Visada sakiau, kad mano svajonė yra laimėti trofėjų su Portugalija. Mes esame labai arti to ir tikiu, kad mums pavyks. Daug dirbdami ir atiduodami save, mes galime tai padaryti.“

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Cristiano Ronaldo
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Cristiano Ronaldo

Portugalijos rinktinės treneris Fernando Santosas: „Tikėjausi sunkių rungtynių ir sulaukiau. Tačiau mūsų kokybė padėjo laimėti. Prieš dvejus metus aš pasakiau žaidėjams, kad mes žaisime Europos čempionato finale. Viskas klostosi sėkmingai.

Komandos žaidimas pagerėjo, mes solidesni, kompaktiškesni ir susivieniję. Kai taip yra, viskas yra įmanoma. Mes nesame geriausia komanda pasaulyje, bet mūsų niekas nepastumdys. Mes žinome, ko norime ir studijuojame varžovus, kad sumažintume grėsmę.

Dabar mes čia. Finale reikia ne žaisti, o laimėti.“

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Fernando Santosas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Fernando Santosas

Velso rinktinės treneris Chrisas Colemanas: „Pirmas įvartis buvo svarbiausias. Pirmajame kėlinyje viskas buvo apylygiai, bet mes taip ir neradome savo ritmo. Negalėjome laisvai žaisti ir už tai reikia dėkoti Portugalijai. Mes praradome koncentraciją penkioms minutėms ir tokia komanda kaip Portugalija moka tuo pasinaudoti. Tikiuosi, kad jie laimės finalą.

Vis tiek didžiuojuosi savo komanda. Nuostabu, ką jiems pavyko pasiekti. Jeigu pralaimi, bet atiduodi visą save, viskas gerai. Čempionato pabaiga nėra pabaiga šiai rinktinei. Jie dar ilgai žais. Tai buvo puiki patirtis. Šalis jais didžiuojasi. Po kiek laiko jie ir patys savimi didžiuosis. Man patiko kiekviena minutė.“

„Scanpix“ nuotr./Chrisas Colemanas
„Scanpix“ nuotr./Chrisas Colemanas

Garethas Bale'as: „Sunku tai analizuoti, bet mes nusivylę. Turime savimi didžiuotis. Juk atidavėme viską. Bandėme tuo džiaugtis. Norime padėkoti sirgaliams už visą palaikymą. Tai buvo nuostabu.

Jie įmušė pirmąjį įvartį ir jiems pasisekė su antruoju. Bandėme visaip sugrįžti į kovą ir kovojome iki galo. Gaila, kad nepasiekėme finalo, bet atidavėme viską.“

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Garethas Bale'as
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Garethas Bale'as

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas