Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Cristiano Ronaldo pykčio protrūkį iššaukęs arbitras atsiprašė

Teisėjas iš Olandijos Danny Makkelie atsiprašė dėl neįskaityto Cristiano Ronaldo įvarčio, kuriuo portugalas būtų išplėšęs pergalę savo rinktinei rungtynėse prieš Serbiją.

Serbų gynėjas Stefanas Mitrovičius jau per pridėtą antrojo kėlinio laiką bandė išmušti kamuolį, riedėjusį į vartus, tačiau, nepaisant pastangų, kamuolys jau buvo kirtęs liniją.

VAR ir vartų linijos technologijos nėra pasaulio čempionato atrankos rungtynėse, tad teisėjas negalėjo peržiūrėti epizodo.

Jo sprendimas buvo klaidingas – įvarčio olandas neįskaitė, o tai iššaukė didžiulį smūgio autoriaus C.Ronaldo pyktį. Portugalų superžvaigždė iškart bėgo šalia teisėjo asistento, skėsčiojo rankomis, šaukė, o galiausiai tėškė žemėn kapitono raištį.

„Remiantis FIFA protokolu, viskas, ką galiu padaryti, tai atsiprašyti trenerio Fernando Santoso ir Portugalijos rinktinės dėl to, kas nutiko, – „A Bola“ sakė D.Makkelie. – Esame teisėjai ir visada dirbame tam, kad priimtume kuo teisingesnius sprendimus. Kai esame dėmesio centre dėl tokio epizodo, nesame laimingi.“

Tarptautinėse varžybose 38-rių olandas dirba nuo 2008 metų, jis dirbo Europos lygos finale pernai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento