Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

D.Rice‘as – apie linksmą pažadą ir pralaimėto finalo prisiminimus: „Tas vaizdas persekioja“

Anglijos rinktinei patekus į „Euro 2024“ finalą, britų žiniasklaida Declanui Rice'ui priminė šio dar praėjusio čempionato metu duotą pažadą. Futbolininnkas patikino, kad pažadas galioja, ir jį išpildys, jei anglai sekmadienį vyksiančiame finale nugalės ispanus.

Anglija į žemyno pirmnybių finalą pateko antrą kartą iš eilės. 2021 metais ten nusileido Italijai, o šįkart laukia Ispanijos barjeras.

Prieš ketverius metus D.Rice‘as buvo pažadėjęs išgerti savo pirmąją pintą tikro alaus, jei anglai triumfuos finale. Anglai nelaimėjo, pažadas liko nerealizuotas.

„Prisimenu, kad tai sakiau (prieš paskutinį finalą). Nuo tada esu ragavęs alaus, bet sumaišyto su trupučiu limonado. Jei laimėsime, išgersiu tikro alaus. Tikriausiai turėsiu užspausti nosį, nes nekenčiu kvapo!“, – spaudos konferencijoje kalbėjo D.Rice‘as.

Dėl blankaus žaidimo kritikuoti anglai grupės etape įveikė serbus ir sužaidė lygiosiomis su Danija bei Slovėnija. Atkrintamosiose eliminavo Slovakijos, Šveicarijos ir Nyderlandų komandas.

Ispanai finalą pasiekė nesuklupę nė karto – nugalėjo Kroatiją, Italiją, Albaniją, Sakartvelą, Vokietiją ir Prancūziją.

„Kai prieš čempionatą mus aplankė princas Williamas, jis sakė, kad šis turnyras žiaurus ir kad tai bus tikri amerikietiški kalneliai. Taip ir buvo nuo pat pirmos minutės. Bet dabar vėl esame finale. Visi kartu. Esu jau čai buvęs ir jaučiuosi taip pat gerai“, – kalbėjo D.Rice‘as.

„Tas vaizdas, kai Italija iškelia trofėjų, amžiams įsirėžęs į atmintį, ir jis persekioja. Turime dar vieną galimybę parašyti savo istoriją. Labai trokštame tai padaryti. Ne tik vienas dėl kito, bet ir dėl trenerio. Manau, kad jis to nusipelnė“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas