Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

D.Simeone: „Teisėjų palankumas namuose žaidžiančiam „Real“ tampa norma“

„Nieko naujo „Barnabeu“ stadione“, – po Madrido derbio atsiduso Diego Simeone. „Atletico“ treneris tikino, kad „Real“, žaisdamas namuose, nuolat sulaukia teisėjų pagalbos, ne išimtis – ir pastarasis mačas.
Diego Simeone
Diego Simeone / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Real“ ir „Atletico“ sužaidė lygiosiomis 1:1, o D.Simeone kariauna susitikimą baigė be vieno žaidėjo. 64-ą minutę už smūgį alkūne buvo pašalintas Angelis Correa.

„Kontaktas nebuvo toks stiprus, kad reiktų pašalinti žaidėją. Ne kiekvienas kontaktas yra smūgis. Futbolas yra kontaktinis žaidimas.
194 cm ūgio Antonio Rudigeris po kontakto krenta ir iškart atsistoja. Jei smūgis būtų buvęs toks žiaurus, nebūtų taip greit pakilęs. Manau, tai buvo geltonos kortelės vertas epizodas“, – kalbėjo D.Simeone.

Jis apgailestavo, kad teisėjų palankumas namuose žaidžiančiam „Real“ tampa tendencija. „Tai tampa norma. Būtų puiku, jei galėtume varžytis vienodomis sąlygomis“, – pridūrė treneris.

D.Simeone buvo minėjęs, kad 39-erių arbitrą Jesusą Manzano laiko puikiu specialistu. Paklaustas, ar nuomonė pasikeitė, kalbėjo:

„Be abejo, tai puikus teisėjas. Ir, Dieve, nuostabu, kad turime VAR. Išsiskiria tik interpretavimas. Žmonės sumoka didelius pinigus už bilietus, kad pamatytų futbolą, o futbolas yra kontaktinis žaidimas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas