Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Dainava“ susigrąžino jauną lietuvį, kauniečiai pratęsė sutartį su japonu

Pusmetį praleidęs Kauno rajono „Hegelmann Litauen“ klubo gretose, alytiškis Martynas Vasiliauskas sugrįžta į gimtinę ir antrojoje sezono pusėje gins Alytaus „Dainavos“ garbę.
Martynas Vasiliauskas
Martynas Vasiliauskas / nuotr. dfkdainava.com

M.Vasiliauskas futbolą žaisti pradėjo Alytaus sporto ir rekreacijos centro komandoje, o 2015 metais persikėlė į DFK „Dainavą”.

Po sezono perspektyvų futbolininką pastebėjo A lygos vicečempionai „Trakai” ir pasikvietė į savo gretas. Šioje ekipoje M.Vasiliauskas praleido du sezonus ir nuolat būdavo registruojamas aukščiausios lygos rungtynėms, bet daugiausiai žaisdavo už Trakai B ekipą.

2018 metų sezono viduryje M.Vasiliauskas grįžo į Alytų, kur per du sezonus pelnė 7 įvarčius ir atliko net 15 rezultatyvių perdavimų.

Keletą pastarųjų sezonų 21-erių M.Vasiliauskas buvo vienas iš pagrindinių „Dainavis” futbolininkų bei nuolat ryšėjo kapitono raištį.

„Hegelmann Litauen“ ekipa pratęsė sutartį su japonu Yukiyoshi Karashima iki 2022 metų sezono pabaigos.

Per iki šiol sužaistas 18 rungtynių čempionate tekančios saulės šalies atstovas spėjo pelnyti 3 įvarčius ir pagal šį rodiklį komandoje nusileidžia tik Nauriui Petkevičiui (8 įvarčiai), Viliui Armanavičiui ir Levanui Mačarašviliui (po 4).

„Džiaugiamės pratęsę kontraktą su Yukiyoshi Karashima, kuris savo žaidimu jau spėjo įrodyti, jog yra vienas geriausių lygos saugų. Šis žaidėjas yra labai svarbi mūsų komandos dalis, todėl esame laimingi, jog jis vilkės mėlynai baltus marškinėlius ir kitą sezoną”, – kalbėjo klubo sporto direktorius Giedrius Klevinskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito