Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dėl sirgalių ir klubo atstovo elgesio „Dainava“ iš LFF sulaukė nuobaudų

Lietuvos futbolo federacija (LFF) dėl sirgalių ir personalo nario elgesio skyrė Alytaus „Dainavai“ piniginę nuobaudą ir įpareigojo vienerias namų rungtynes žaisti be žiūrovų.
„Dainavos“ futbolininkai
„Dainavos“ futbolininkai / fkdainava.lt nuotr.

Pranešime teigiama, kad LFF Drausmės komitetas išnagrinėjo liepos 22 dieną vykusių 23-iojo A lygos turo rungtynių „Dainava“ – „Kauno Žalgiris“ situaciją.

Tąsyk protokole buvo užfiksuota, kad rungtynių metu Alytaus klubo oficialus asmuo užsipuolė rungtynių inspektorių dėl, neva, vienašališkų teisėjo sprendimų. Po rungtynių tas pats asmuo agresyvia ir necenzūrine kalba tęsė užgauliojimus rungtynių inspektoriaus atžvilgiu.

Taip pat užfiksuota, kad nuaidėjus finaliniam teisėjo švilpukui ir teisėjų komandai einant į rūbinę, juos pasitiko žiūrovų minia, per kurią buvo nesaugu patekti į persirengimo kambarį.

Vienas iš žiūrovų, apsirengęs karine uniforma, lydėjo rungtynių inspektorių iki teisėjų rūbinės ir įžeidinėjo necenzūriniais žodžiais.

Rungtynių protokole taip pat užfiksuota, kad 31 rungtynių minutę „Dainavos“ sirgaliai uždegė dūminį užtaisą, o 81 minutę – uždegė deglus.

LFF Drausmės komitetas nusprendė minėtam Alytaus klubo oficialiam asmeniui skirti 250 eurų piniginę baudą, o pačiam klubui – subendrintą 2000 eurų piniginę baudą.

Taip pat Skirti „Dainavos“ komandai rungtynių be žiūrovų sankciją, taikytiną vienerioms artimiausioms komandos „namų“ rungtynėms.

Šis LFF DK sprendimas ne vėliau kaip per 7 (septynias) dienas nuo jo įteikimo dienos gali būti skundžiamas LFF Apeliaciniam komitetui, pateikiant apeliacinį skundą, atitinkantį Kodekse nustatytus reikalavimus.

Taip pat už sirgalių pirotechnikos naudojimą šių rungtynių metu bauda skirta ir „Kauno Žalgirio“ klubui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas