Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dieviškas K.Benzema vakaras Čempionų lygoje: „Real“ išmetė PSG žvaigždyną

Kyliano Mbappe žvaigždė vėl švietė ryškiai, tačiau įvarčio persvarą (1:0) iš Paryžiaus į Madrido sostinę atsivežę „Paris Saint Germain“ futbolininkai jos išsaugoti nesugebėjo. UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio atsakomasis mačas trečiadienio vakarą baigėsi fantastiška Madrido „Real“ pergale 3:1 ir visus tris įvarčius pelniusio Karimo Benzema spindesiu.
Karimas Benzema
Karimas Benzema / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Paryžiaus komanda vėl darė tai, ką sugeba geriausiai. Nors Madrido „Real“ atrodė kur kas solidžiau nei pirmajame mače Paryžiuje, PSG nuostabiai kontratakavo.

39-ąją minutę viena šeimininkų ataka baigėsi prarastu kamuoliu ir Neymaras puikiu perdavimu išvedė K.Mbappe. Prancūzas nuo aikštės vidurio pasileido visu greičiu link „Real“ vartų ir stipriu smūgiu išvedė svečius į priekį.

Tačiau tuo viskas nesibaigė.

Madrido komandos viltys netikėtai atgijo 61-ąją minutę, kai šiurkščiai suklydo PSG vartininkas Gianluigi Donnarumma. Europos čempionas nesėkmingai bandė išsmūgiuoti kamuolį prieš jį paspausti mėginusį K.Benzema. Kamuolys atiteko Viniciui Juniorui, šis mikliai atliko perdavimą tam pačiam K.Benzema ir prancūzas klaidos nedovanojo – 1:1.

Ši dovana įkvėpė šeimininkus ir 76-ąją minutę „Real“ išsiveržė į priekį.

Neymaras prarado kamuolį ir Luka Modričius pradėjo staigią ataką, kuri pasibaigė to paties kroato nuostabiu perdavimu ir antru K.Benzema įvarčiu.

Bet ir tai nebuvo viskas. Po akimirkos šiurkščiai savo baudos aikštelėje suklydo Marquinhosas. Brazilas perdavė kamuolį ne saviškiui, o K.Benzema ir šis vienu lietimu pelnė trečią įvartį bei pasiuntė PSG į nokautą.

Kitoje aštuntfinalio poroje intrigos buvo gerokai mažiau. „Manchester City“ pirmajame mače net 5:0 svečiuose pranoko Lisabonos „Sporting“, tad trečiadienio dvikova tebuvo formalumas.

Šį kartą komandos išsiskyrė be įvarčių, tad į ketvirtfinalį užtikrintai žengė Anglijos čempionai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas