Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Dramos atomazga: pagrobėjai paleido „Liverpool“ žvaigždės tėvą

Kolumbijos vyriausybė ketvirtadienį vakare pranešė, kad „Liverpool“ futbolininko Luiso Diazo tėvas buvo paleistas pagrobėjų.

Nelaisvėje Kolumbijoje vyras išbuvo 12 dienų, jį buvo pagrobusi partizaninio judėjimo grupuotė „Nacionalinio išvadavimo armija“ (ELN).

Patys ELN atstovai pripažino, kad L.Diazo tėčio ir mamos pagrobimas buvo klaida. Mamą policijai išlaisvinti pavyko pirmosiomis trilerio dienomis, tėvas nelaisvėje išbuvo beveik dvi savaites.

L.Diazas sužaidė 81 minutę ketvirtadienio Europos lygos rungtynėse, kuriose „Liverpool“ 2:3 pralaimėjo „Toulouse“ ekipai.

„Atrodo, kad Lucho yra labai laimingas, visiems rodo pakeltus nykščius“, – džiaugėsi Anglijos komandos treneris Jurgenas Kloppas.

Ketvirtadienį paleistass futbolininko tėtis sugrįžo namo, apsirengęs žaliais marškiniais ir užsidėjęs beisbolo kepuraitę.

Vyras per megafoną kalbėjo kaimynams: „Ačiū Dievui už antrą šansą, už galimybę grįžti namo. Ačiū Barankos, Kolumbijos žmonėms už palaikymą, kurį jie išreiškė mano šeimai.“

Dar sekmadienį ELN pranešė, kad paleis futbolininko tėvą, tačiau teigė, kad kol kas tą padaryti dar nesaugu dėl į paieškas mestų didžiulių kariuomenės pajėgų.

Į L.Diazo tėčio paieškas buvo mestos milžiniškos pajėgos Kolumbijoje, už vertingą informaciją policija siūlė 48 tūkst. dolerių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas