Su 15 diena! Metinė prenumerata vos 7,99 Eur+DOVANA
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dukart atsilikinėjęs „Kauno Žalgiris“ išsikapstė Gargžduose

„Kauno Žalgiris“ ilgai vijosi Gargždų „Bangą“, tačiau galiausiai Roko Garasto auklėtiniai išvykoje sugebėjo triumfuoti 3:2.
Linas Pilibaitis
Linas Pilibaitis / Lino Žemgulio nuotr.

Gargždų komanda startavo puikiai - jau 8-ąją minutę Shogo Yoshikawa atsikratė Steveno Thicot priežiūros ir susitvarkė su vartininku Deividu Mikelioniu. Japonui tai buvo trečiasis įvartis šiame sezone.

Kauniečiams pavyko rezultatą išlyginti 33-ąją minutę. Choco perdavimo iš aikštės gilumos šeimininkai nesugebėjo neutralizuoti, o Emanuelis Davidas smūgiu iš arti pasinaudojo turėta galimybe.

Jau po keturių minučių teisėjas skyrė 11 metrų baudinį, kurį realizavo Karolis Urbaitis.

D.Zubauskas po pertraukos pats galėjo padidinti „Bangos“ pranašumą, bet baudos aikštelėje galingu smūgiu sudrebino skersinį. Dar viename epizode S.Yoshikawos klastingą šūvį sulaikė D.Mikelionis.

„Kauno Žalgiriui“ pavyko dar kartą išlyginti rezultatą 70-ąją minutę. Po Michaelo Thuiqe‘o prasiveržimo ir perdavimo vartininko baudos aikštelėje, kamuolys rikošetu įskriejo į vartus nuo „Bangos“ gynėjo Mauricio Pinto kojos.

Roko Garasto auklėtiniai sugebėjo rezultatą pakreipti į savo pusę 84-ąją minutę. M.Thuiqe‘as ir vėl sukūrė pavojingą progą išvesdamas L.Pilibaitį į baudos aikštelės kraštą, kur saugas nustelbė stadioną ir atliko neatremiamą šūvį į vartų stačiakampio viršų. Tai garantavo pergalę kauniečiams.

Pergalė leido „Kauno Žalgiriui“ (48 tšk.) priartėti prie trečioje vietoje žengiančio „Panevėžio“ per vieną tašką. Tiesa, kauniečiai sužaidę vieneriomis rungtynėmis daugiau.

„Banga“ (25 tšk.) užima devintą vietą ir toliau turi galvoti apie kovą dėl išlikimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant