Dūmai „Juventus“ komandoje – Cristiano Ronaldo parduodamas

Italijos čempiono titulą po 9-erių dominavimo metų iš eilės praradęs Turino „Juventus“ klubas yra pasiryžęs parduoti ryškiausią savo žvaigždę Cristiano Ronaldo, praneša „Marca“.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Anot pranešimo, atsisveikinimas su daugiausia dėmesio sulaukiančiu ir daugiausia uždirbančiu ekipos futbolininku teigiamai paveiktų likusią komandą. Tuo esą įsitikinęs naujasis komandos treneris Massimiliano Allegris, norintis rimtų permainų Turine.

C.Ronaldo pardavimas dar šią vasarą taip pat leistų „Juventus“ kažkiek uždirbti bei sutaupyti nemokant 36-erių portugalui jo didžiulės algos. Portugalo sutartis su „Juventus“ galioja dar vienerius metus, tad kitą vasarą puolėjas galės išvykti be jokios kompensacijos.

Didžiausia bėda, anot pranešimo, kad „Juventus“ kol kas nesulaukia pasiūlymų dėl C.Ronaldo. Klubas pasiryžęs laukti iki paskutinės perėjimų lango dienos – rugpjūčio 31-osios.

C.Ronaldo praėjusį sezoną net ir būdamas 36-erių įmušė 29 įvarčius „Serie A“ lygoje ir tapo rezultatyviausiu Italijos čempionato futbolininku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito