Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Džiugas“ iškovojo labai svarbius 3 taškus kovoje dėl išlikimo

34-ajame „TOPsport A lygos“ ture susitiko medalius jau užsitikrinę „Kauno Žalgirio“ futbolininkai ir dėl išlikimo lygoje kovojantis „Džiugas“. Atkakliose rungtynėse pirmą kartą šiame sezone stipresni buvo svečiai iš Telšių ir šventė pergalę minimaliu rezultatu 1:0 (0:0).

Sužaidus daugiau nei 5 minutes šeimininkų vartams grasino telšiškiai – Ibrahimo Cisse smūgiuotas kamuolys nuo atsitrenkė į vieną iš žalgiriečių ir skriejo į Deivido Mikelionio ginamus vartus, bet vartininkas komandą išgelbėjo.

Vėliau laimę pabandė Deitonas Vinckus, tačiau į vartus nepataikė, o su „Džiugo“ puolimo lyderio Nino Noordanuso stipriu šūviu susitvarkė „Kauno Žalgirio“ vartų sargas D.Mikelionis.

Pirmoje susitikimo pusėje kauniečiai atliko nemažai aštrių perdavimų į baudos aikštelę, tiesa, dažniausiai niekas į juos neatsiliepdavo. Bene pavojingiausia proga buvo kėlinio viduryje, kai po Grato Sirgėdo pykštelėjimo įsitraukti į veiksmą prireikė Mariui Paukštei.

Antroje susitikimo dalyje Deitonas Vinckus sulaukė puikaus perdavimo iš Sergijaus Kulynyčiaus ir atsidūrė vienas prieš D.Mikelionį, bet neatliko net smūgio į vartus.

65-ąją susitikimo minutę po Artūro Dolžnikovo perdavimo smūgiu galva kamuolį į M. Paukštės ginamus vartus atliko Quentinas Bena, tačiau puikiu šuoliu telšiškius išgelbėjo vartininkas.

72-ąją minutę lemiamą žodį tarė „Džiugo“ puolėjas N.Noordanusas – futbolininkas iš Nyderlandų suklaidino žalgiriečių gynėją ir pasiuntė kamuolį į tolimąjį viršutinį vartų kampą bei leido komandai iškovoti labai svarbius 3 taškus kovoje dėl išlikimo.

Turnyro lentelėje žalgiriečiai su 54 taškais žengia treti, o 3 itin reikalingus taškus iškovoję „Džiugo“ atstovai pasivijo 8-oje vietoje esantį „TransInvest“.

Standings provided by Sofascore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai