Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Džiugas“ nubaudė „Sūduvą“

Šeštadienį startavo 27-asis „Optibet A lygos“ turas. Jame staigmeną pateikė Telšių „Džiugas“ – žemaičiai namuose 2:1 (1:0) palaužė Marijampolės „Sūduvą“ bei nutraukė nuo birželio trukusį pergalių badą.
Dovydas Virkšas
Dovydas Virkšas / Kulis Photography nuotr.
Temos: 2 Futbolas Sportas

Šeimininkai rungtynėse iniciatyvą rodė nuo pirmų minučių ir pelnytai išsiveržė į priekį 22 minutę. Kampinio situacijoje marijampoliečims nepavyko neutralizuoti pavojaus baudos aikštelėje, o Oleksijus Zbunas atliko tikslų smūgį į vartus.

„Sūduvai“ nesisekė efektyviai užbaigti savo atakų, o taip pat svečiai dažnai klysdavo aikštės viduryje. Iki pertraukos „Džiugas“ kontratakose galėjo nubausti varžovus dar kartą, bet rezultatas išliko nepakitęs.

Po pertraukos „sūduviečiams“ pavyko persigrupuoti ir atstatyti pusiausvyrą. 55 minutę Levanas Mačarašvilis atliko reidą iki galinės linijos ir atliko perdavimą Giedriui Matulevičiui, kuris iš arti nuginklavo vartininką.

Praleidęs įvartį, „Džiugas“ nepasimetė ir jau po septynių minučių susigrąžino persvarą dar vienoje standartinėje situacijoje. Aldairas Ferreira iš už baudos aikštelės ribų galingu šūviu surado kamuoliui vietą kairiajame vartų kampe

Dvikovos pabaigoje Joao Prateso auklėtiniai atlaikė paskutinius „Sūduvos“ šturmus ir nutraukė 11 iš eilės nelaimėtų rungtynių seriją.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas