Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.ten Hagas apie „Man United“ treniravimą: „Lyg plaukimas surištomis rankomis“

„Manchester United“ laivas sezono pabaigoje grimzta vis giliau, o Erikas ten Hagas prakalbo apie sunkumus vairuojant legendinį Anglijos futbolo klubą.
Erikas ten Hagas
Erikas ten Hagas / Vida Press nuotr.

„Tai lyg plaukimas už nugaros surištomis rankomis, – vaizdingai palygino daug kritikos sulaukiantis 54-erių specialistas.

– Turi išlaikyti galvą virš vandens ir mes stengiamės tai padaryti.“

Iš Amsterdamo „Ajax“ į Mančesterį prieš dvejus metus persikėlęs E.ten Hagas tokį palyginimą pasirinko besdamas pirštu į jo vadovaujamą ekipą ištikusią traumų krizę.

Sekmadienio rungtynėse su Londono „Arsenal“, pasibaigusiose dar vienu pralaimėjimu namuose (0:1), „United“ vertėsi be Bruno Fernandešo, Marcuso Rashfordo, Harry Maguire'o, Masono Mounto ir daugelio kitų, o vidurio gynėjo pozicijoje rungtyniavo Casemiro.

VIDEO: TROSSARD PUTS US TOP! | HIGHLIGHTS | Manchester United vs Arsenal (0-1) | Premier Leaguea

„Neturėjome 7-ių startinės sudėties žaidėjų ir buvome konkurencingi kovoje prieš vieną geriausių lygos komandų, – teigė E.ten Hagas.

– Kiekvienas treneris visada norėtų padaryti kažką geriau, bet per dvejus metus, kuriuos esu čia, tik vieną sykį turėjau visą sveiką sudėtį. Negali progresuoti kaip komanda su tiek daug traumų.“

Pasak pranešimų britų spaudoje, specialistas iš Nyderlandų skaičiuoja paskutines dienas Mančesteryje. Neabejojama, kad jo paslaugų po šio sezono bus atsisakyta, nors gegužės 25-ąją „Manchester United“ dar laukia finalas FA taurėje su principinius varžovu „Manchester City“.

Likus dviem turams iki „Premier“ lygos sezono pabaigos „United“ šiuo metu žengia 8 vietoje ir rizikuoja pagerinti daugybę klubo antirekordų.

„Raudonieji velniai“ niekada nėra finišavę „Premier“ lygoje žemesnėje nei 7 pozicijoje, jau yra patyrę 14 pralaimėjimų čempionate (daugiausiai nuo 1990 m.), o klubo įvarčių santykis (-4) yra prasčiausias nuo 1974 m.

Standings provided by Sofascore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas