Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Estus sumušęs V.Urbonas: „Tai pergalė, kuri leidžia pakelta galva judėti toliau“

Valdas Urbonas buvo patenkintas tuo, kaip Lietuvos rinktinė atrodė Taline trečiadienio vakarą. 3:1 pergalę draugiškose rungtynėse prieš Estiją iškovoję lietuviai geromis nuotaikomis ruošis artėjantiems Tautų lygos mūšiams.
Valdas Urbonas
Valdas Urbonas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Du Arvydo Novikovo ir vienas Grato Sirgėdo įvartis nuklojo kelią Lietuvos komandai į pergalę Estijos sostinėje. Vienintelį estų įvartį, kai lietuviai jau pirmavo 3:0, pelnė Pavelas Marinas.

„Taip, rungtynės smagios, o kai pasieki pergalę, tai įgauna mūsų darbų, pastangų tęstinumą, – kalbėjo V.Urbonas po pergalės. – Tikrai komanda pademonstravo gerą žaidimą. Kada buvo sunku, pasisekė ir apsiginti. Atsirado daugiau kūrybos priekyje, man tai paliko gerą įspūdį. Pergalė, kuri leidžia pakelta galva judėti toliau.“

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Valdas Urbonas
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Valdas Urbonas

Nemažai futbolininkų, kurių nebuvo praėjusios pertraukos metu, susigrąžinęs rinktinės treneris buvo patenkintas atsiradusiu gražesniu vaizdu atakoje.

„Mums vis tik svarbiausios kitos rungtynės, šiandien sudėtyje nebuvo kažkokių variacijų ar didelių pokyčių. Stengėmės išlaikyti tą, ką bandome sukurti, branduolį, žaidimo mintį. Po kiek laiko reikėjo keitimų, jėgų, pataupyti kai kuriuos žaidėjus. Bet ir po keitimo aikštėje pasirodę žaidėjai tęsė pradėtą darbą. Aišku, gal tas įvartis kiek išmušė iš vėžių, bet manau, kad po 3:1 mes vėl kontroliavome žaidimą. Pats žaidimo turinys man paliko gerą įspūdį“, – vaizdą aikštėje vertino V.Urbonas.

Jau sekmadienį Lietuvos rinktinė namuose priims Baltarusijos nacionalinę komandą Tautų lygos mūšyje.

„Ruošiamės rimtai, pasiruošimas prasidėjęs jau dabar. Grįšime į Vilnių ir rengsimės toliau. Reikės pažiūrėti, ar niekas negavo traumų. Manau, dabar turime gerą pagrindą ir pasistengsim sekmadienį pademonstruoti maksimalias pastangas ir pasiekti teigiamą rezultatą“, – vylėsi nacionalinės komandos strategas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas