Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Fantastiškame Anglijos titanų mūšyje – keturi įvarčiai per 22 minutes

Anglijos „Premier“ lygoje sekmadienio vakarą akis į akį susirėmė vieni iš lyderių – „Liverpool“ ir „Manchester City“ klubai.
Mohamedas Salahas ir Joao Cancelo
Mohamedas Salahas ir Joao Cancelo / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Įspūdingose rungtynėse visi įvarčiai krito per trumpą atkarpą antrajame kėlinyje, o galiausiai susitikimas pasibaigė kovingomis lygiosiomis 2:2.

Per pirmąsias 45 minutes geriau atrodė „Man City“, bet progų „miestiečiams“ išnaudoti nepavyko. Geriausią galimybę pasižymėti turėjo Philas Fodenas, kurį vieną prieš vartininką išvedė nuostabų reidą atlikęs Bernardo Silva, bet anglo bandymą atrėmė „Liverpool“ vartų sargas Alissonas.

Antrajame kėlinyje geriau jau atrodė „Liverpool“, o tai netrukus atsispindėjo ir švieslentėje. 59-ą minutę Mohamedas Salahas prasimetė kamuolį ir prasiveržė link vartų, atliko perdavimą Sadio Mane, o šis išvedė „raudonuosius“ į priekį.

Pranašumu „Liverpool“ džiaugėsi neilgai – 69-ą minutę po puikaus individualaus Gabrielio Jesuso reido įvartį įmušė perdavimą gavęs Ph.Fodenas.

Jau po septynių minučių svarstyklės vėl nukrypo į „Liverpool“ pusę – M.Salahas vėl prasiveržė artyn vartų ir šį kartą pats nepaliko šansų „Man City“ vartininkui Edersonui.

Bet svečiai iš Mančesterio vėl atstatė pusiausvyrą. 81-ą minutę stipriu smūgiu kaire koja pasižymėjo „Man City“ lyderis Kevinas De Bruyne.

Po tašką pasidalinę klubai nesugebėjo aplenkti „Premier“ lygos lydere likusios Londono „Chelsea“, turinčios 16 taškų. „Liverpool“ dabar turi 15, o „Man City“ sąskaitoje – 14 taškų.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant